ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

ΔΩΡΕΑΝ Ψυχολογικό τεστ και αξιολόγηση. Η νέα υπηρεσία από το psyxologosonline.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(236 ψήφοι)
ΔΩΡΕΑΝ Ψυχολογικό τεστ και αξιολόγηση. Η νέα υπηρεσία από το psyxologosonline.gr

Νέα υπηρεσία στο psyxologosonline.gr : ΔΩΡΕΑΝ Ψυχολογικό Τεστ!

Τι είναι το ψυχολογικό τεστ;

Αν έχετε ποτέ ακούσει τον όρο ψυχολογικό τεστ, πιθανώς να έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το τι είναι αυτό και τι να περιμένετε από αυτό. Μπορεί να έχετε ακούσει για ψυχολογικά τεστ και σίγουρα θα αναρωτιέστε αν θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Ο όρος ψυχολογικό τεστ μπορεί να ακούγεται τρομακτικός, αλλά έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει.
Τα ψυχολογικά τεστ και η αξιολόγηση είναι παρόμοια με τις ιατρικές εξετάσεις. Αν έχετε κάποια σωματικά συμπτώματα, ο γιατρός σας μπορεί να σας παραπέμψει για ακτινογραφίες ή εξετάσεις αίματος ώστε να καταλάβει τι προκαλεί αυτά τα συμπτώματα. Τα αποτελέσματα αυτών των τεστ θα συμβάλει στην έγκαιρη ενημέρωση του γιατρού σας που θα αναπτύξει ένα σχέδιο θεραπείας για εσάς.

Το ψυχολογικό τεστ ή ψυχολογική αξιολόγηση εξυπηρετεί τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Οι ψυχολόγοι, οι σύμβουλοι και γενικά οι ειδικοί στον χώρο της ψυχικής υγείας χρησιμοποιούν ψυχολογικά τεστ και άλλα εργαλεία αξιολόγησης για να αξιολογήσουν και να παρατηρήσουν τη συμπεριφορά του πελάτη τους ώστε να καταλήξουν σε κάποιο τρόπο θεραπείας γι' αυτόν.

Που και πως χρησιμοποιούνται τα ψυχολογικά τεστ.

Στο ψυχολογικό μου κέντρο χρησιμοποιώ ψυχολογικά τεστ προς αξιολόγηση για ποικίλους λόγους. Τα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο σχολείο, για παράδειγμα, μπορούν να υποβληθούν σε τεστ επάρκειας ή τεστ για μαθησιακές δυσκολίες. Δοκιμές για τις δεξιότητες, όπως η επιδεξιότητα, ο χρόνος αντίδρασης και η μνήμη μπορεί να βοηθήσει σε μια νευροψυχολογική διάγνωση σχετική με τις βλάβες του εγκεφάλου ή την άνοια. Αν κάποιος έχει προβλήματα στη δουλειά του, ή στο σχολείο του, ή στις προσωπικές του σχέσεις, ειδικά τεστ μπορούν να με βοηθήσουν να καταλάβω αν αυτός ή αυτή θα μπορούσε να έχει προβλήματα με τη διαχείριση θυμού ή τις διαπροσωπικές δεξιότητες, ή ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που συμβάλλουν στο πρόβλημα. Άλλα ψυχολογικά τεστ και αξιολογήσεις μπορούν να με βοηθήσουν να κατανοήσω κατά πόσο οι πελάτες μου βιώνουν συναισθηματικές διαταραχές όπως άγχος ή κατάθλιψη.

Φυσικά η υποκείμενη αιτία των προβλημάτων ενός ατόμου δεν είναι πάντα σαφής. Για παράδειγμα, εάν ένα παιδί έχει πρόβλημα στο σχολείο, σημαίνει πως έχει ένα πρόβλημα ανάγνωσης, όπως η δυσλεξία; Ένα πρόβλημα προσοχής, όπως διαταραχή υπερκινητικότητας ελλειμματικής προσοχής (ADHD); Δυσκολία με την ώθηση του ελέγχου; Ψυχολογικά τεστ και αξιολογήσεις επιτρέπουν σε ένα ψυχολόγο να κατανοήσει τη φύση του προβλήματος, και να καταλάβει τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπισή της. Μαζί, το ψυχολογικό τεστ και η αξιολόγηση επιτρέπει σε ένα ψυχολόγο για να δει την πλήρη εικόνα των πλεονεκτημάτων και των περιορισμών ενός ατόμου.

Τα ψυχολογικά τεστ δεν είναι σαν τις εξετάσεις μαθημάτων που μπορείτε είτε να επιτύχετε ή να αποτύχετε. Ο ψυχολόγος δεν θα βαθμολογήσει το τεστ σας και θα αποφανθεί αν έχετε ή όχι αποτύχει. Οι ψυχολόγοι χρησιμοποιούν τις πληροφορίες από τα διάφορα ψυχολογικά τεστ για να τους βοηθήσουν να φτάσουν σε μια συγκεκριμένη διάγνωση και να αναπτύξουν ένα σχέδιο θεραπείας.

Βοηθάει το δωρεάν ψυχολογικό τεστ;

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι το ψυχολογικό τεστ / ψυχολογική αξιολόγηση θα με βοηθήσει ώστε να μπορέσω να σας βοηθήσω, αν έχετε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, πιστεύω πως θα έπρεπε να δώσω την ευκαιρία σε όλους εσάς να το γνωρίσετε και φυσικά να το συμπληρώσετε. Έτσι έχω δημιουργήσει μερικές ομάδες ερωτήσεων και τις έχω ανεβάσει online στην ιστοσελίδα μου. Τι θα λέγατε όμως αν αυτό το τεστ ήταν ένα ΔΩΡΕΑΝ Ψυχολογικό ΤΕΣΤ; Δηλαδή αφού το συμπληρώσετε θα γίνεται η αξιολόγησή του από μένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ; Δεν νομίζετε πως είναι μια πολύ καλή ιδέα;

Πιστεύοντας λοιπόν ότι το ΔΩΡΕΑΝ Ψυχολογικό ΤΕΣΤ είναι μια πολύ καλή ιδέα δημιούργησα αυτό το τεστ για όλους εσάς ώστε να μπορεί ο καθένας από εσάς να το συμπληρώσει και στην συνέχεια να το αξιολογήσω εντελώς δωρεάν. Μην αφήσετε λοιπόν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Συμπληρώστε το τεστ που θα βρείτε εδώ ΔΩΡΕΑΝ Ψυχολογικό ΤΕΣΤ για τον εαυτό σας ή ακόμη και για κάποιον άλλο, με την συννένεσή του, και μέσα σε 24 με 48 ώρες θα σας απαντήσω. Θα είναι μεγάλη η χαρά μου αν θα μου δώσετε την δυνατότητα να αξιολογήσω κάποιο πρόβλημα που τυχόν έχετε και να σας βοηθήσω.

Χαίρομαι και είμαι αισιόδοξη που μπορώ να σας δώσω αυτή την ευκαιρία.

Θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι τα ψυχολογικά τεστ και οι ψυχολογικές αξιολογήσεις δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας φοβίζουν. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει είστε διαβασμένοι. Θα πρέπει απλά να είστε πολύ ειλικρινείς έτσι ώστε ο ψυχολόγος να έχει τις σωστές πληροφορίες. Είναι μια ευκαιρία για μένα την ψυχολόγο να καθορίσω τον καλύτερο τρόπο για να σας βοηθήσω. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία και συμπληρώστε την φόρμα του δωρεάν ψυχολογικού τεστ τώρα!

ΔΩΡΕΑΝ Ψυχολογικό τεστ και αξιολόγηση. Η νέα υπηρεσία από το psyxologosonline.gr
Avg.:89.4% Max: 100%
236 votes, 89.4% avg. rating 100%


Αξιολόγηση :
(236 ψήφοι)
ΕΠΑΝΩ