ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

​​Νέα υπηρεσία από το psyxologosonline: ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Online με ραντεβού!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(649 ψήφοι)
ΔΩΡΕΑΝ Ψυχοθεραπεία Online

Γιατί ψυχοθεραπεία online;

Πλεονεκτήματα της ψυχοθεραπείας Online

Εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη οι ψυχολόγοι αλλά και πολλοί που σχετίζονται με τον κλάδο της ψυχικής υγείας χρησιμοποιούν συνεδρίες ψυχοθεραπείας online με πολλούς από τους πελάτες τους. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο τρόπος αυτός της ψυχοθεραπείας, η ψυχοθεραπεία online μέσω skype, e-mail, chat αλλά και τηλεφώνου, δεν υστερεί σε τίποτε από τον παραδοσιακό τρόπο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής με ραντεβού στο γραφείο του ψυχολόγου. Μάλιστα είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο αποτελεσματικός μια που έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Μερικά από αυτά είναι η προσβασιμότητα, το χαμηλότερο κόστος ψυχοθεραπείας, η ανωνυμία, η ευκολία που προσφέρει ειδικά σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και η μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου που μπορεί και προσφέρει. Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε το άρθρο Ψυχοθεραπεία online σε νησιά όπως Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα, Χίο κ.α όπου αναφέρομαι με περισσότερη λεπτομέρεια για το πόσο πιο εύκολα μπορεί να γίνουν τα πράγματα για τους κατοίκους των νησιών και των απομακρυσμένων περιοχών. Ενδεικτικά σας αναφέρω πως η συμβουλευτική ψυχοθεραπεία μέσω τηλεφώνου εφαρμοζόταν από έναν από τους καθηγητές μου στην Αμερική πριν από περίπου 30 χρόνια. Φυσικά τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ και σύγχρονες μέθοδοι μέσω διαδικτύου όπως το Skype, το e-mail και το chat έχουν προστεθεί στους online τρόπους ψυχοθεραπείας.

Ψυχοθεραπεία online από το Ψυχολογικό Κέντρο μου

Το ψυχολογικό κέντρο μου μέσω του psyxologosonline.gr ακολουθεί την μέθοδο της online ψυχοθεραπείας εδώ και πολλά χρόνια. Πολλοί από τους πελάτες μου την προτιμούν γιατί όπως προανέφερα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Τι θα λέγατε όμως αν αυτή γινόταν και δωρεάν; Επειδή πιστεύω πως αρκετοί από εσάς είναι επιφυλακτικοί με την μέθοδο αυτή και πιστεύουν πως δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μέσω της ιστοσελίδας psyxologosonline.gr προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεία μέσω Skype! Αυτό είναι μια καταπληκτική είδηση για όλους εσάς δεν συμφωνείτε;

ΔΩΡΕΑΝ Ψυχοθεραπεία Online

Πιστεύω λοιπόν πως δεν θα πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαιρία, επιλέξτε "Κλείστε Ραντεβού" (στο αριστερό μέρος της οθόνης) και από τις επιλογές εκεί επιλέξτε το "ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία" στο κάτω μέρος της λίστας. Δεν θα πρέπει να αφήσετε άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη... Από μέρους σας δεν υπάρχει καμία υποχρέωση. Η ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία ψυχοθεραπείας διαρκεί περίπου 30 λεπτά, είναι άκρως εμπιστευτική και δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Θα μου δώσετε έτσι την ευκαιρία να δούμε ποια είναι τα προβλήματα που σας βασανίζουν, αν υπάρχουν, και θα δούμε πως θα μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Πως λειτουργεί η ΔΩΡΕΑΝ Ψυχοθεραπεία Online

Σε αυτή την συνεδρία θα δημιουργηθεί επικοινωνία μέσω Skype, θα γνωριστούμε καλύτερα, θα αναφέρουμε τα προβλήματα που σας βασανίζουν, θα βάλουμε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε, θα δούμε ερωτήσεις που τυχόν έχετε και πολλά άλλα.
Μόλις κάνετε την κράτησή σας για την δωρεάν συνεδρία σας θα σας αποσταλεί ένα email από το simplybookme.com. Μόλις παραλάβετε αυτό το email σημαίνει ότι το ραντεβού σας έχει κλειστεί για το Skype. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε το MyWebTherapist στις επαφές σας στο Skype έτσι ώστε να έχω τις λεπτομέρειες του χρήστη σας και είστε έτοιμοι για την ΔΩΡΕΑΝ Ψυχοθεραπεία σας!
Αν σε περίπτωση υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου όσο το δυνατό συντομότερα στο support[@]psyxologosonline.gr.

Είμαι χαρούμενη και αισιόδοξη

Είμαι πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα πολύ αισιόδοξη που μπορώ να προσφέρω σε όλους εσάς την δυνατότητα της ΔΩΡΕΑΝ Ψυχοθεραπείας μέσω Skype και έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε online. Πιστεύω πως πολλοί θα είναι αυτοί που θα αδράξουν την ευκαιρία που τους δίνεται και θα εκμεταλευθούν την ΔΩΡΕΑΝ Ψυχοθεραπεία από το Ψυχολογικό Κέντρο Ευγενία Κυρέζη μέσω της ιστοσελίδας μου psyxologosonline.gr.

​​Νέα υπηρεσία από το psyxologosonline: ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Online με ραντεβού!
Avg.:92.2% Max: 100%
649 votes, 92.2% avg. rating 100%


Αξιολόγηση :
(649 ψήφοι)
ΕΠΑΝΩ