ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Ψυχοθεραπεία και online θεραπεία - Ψυχολόγος Online

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(228 ψήφοι)
Ψυχοθεραπεία και online θεραπεία - Ψυχολόγος Online

Ψυχοθεραπεία και Online Θεραπεία

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ψυχοθεραπεία είναι είναι η θεραπευτική παρέμβαση, που βασίζεται στην επικοινωνία ανάμεσα στον ασθενή - πελάτη και τον ψυχολόγο, και φυσικά στη σχέση μεταξύ τους, η οποία σε βάθος χρόνου έχει σαν έργο να βοηθήσει τον ασθενή - πελάτη να αντιμετωπίσει τα τυχόν ψυχολογικά προβλήματά που έχει, να προσαρμοστεί στη καθημερινή του ζωή, να αποβάλλει διάφορα δυσάρεστα ψυχολογικά συμπτώματά που ίσως έχει, να βελτιώσει τη νοητική του κατάσταση και έτσι να συμβάλλει στην κοινωνική του επανένταξη, ώστε να ζήσει μια όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητική ζωή.

H ψυχοθεραπεία, με άλλα λόγια, είναι η διαδικασία, είναι το ταξίδι που γίνεται είτε για τη θεραπεία ψυχολογικών διαταραχών ή / και για την αγωνία και την ανακάλυψη. Η αγωνία και η ανακάλυψη μπορεί σε αυτή την περίπτωση να οριστεί ως μια αναζήτηση για έναν εαυτό, για το νόημα στη ζωή μας, καθώς και την έννοια της ευτυχίας του ατόμου. Στην ψυχοθεραπεία, η ψυχολόγος βοηθά τους ασθενείς πελάτες όλων των ηλικιών να καταφέρουν να ζουν πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς και να έχουν μια πιο παραγωγική ζωή. Ο ψυχολόγος χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνικές για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπτύξουν πιο αποτελεσματικές συνήθειες.

Η ψυχοθεραπεία είναι και αυτή ενός τύπου θεραπεία. Είναι βασισμένη στην εμπιστοσύνη και τη σχέση μεταξύ ενός ατόμου και του θεραπευτή του. Ένας ψυχολόγος παρέχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για τον πελάτη του που του επιτρέπει να αναπτυχθεί. Μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά κατά την διάρκεια της θεραπείας με το θεραπευτή ο οποίος θα πρέπει να είναι αντικειμενικός, ουδέτερος και μη επικριτικός. Οι περισσότεροι ψυχολόγοι επικεντρώνονται κυρίως σε άτομα, αν και μπορούν επίσης να συνεργαστούν με ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες. Κατά την επιλογή ενός ψυχολόγου, είναι σημαντικό να αισθανόμαστε άνετα και χαλαρά. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που καθορίζουν αν θα συνεργαστούμε καλά με έναν ψυχολόγο είναι η προσωπική μας άνεση με αυτό το άτομο.

Συγγραφέας Ευγενία Κυρέζη - Κλινικός Ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής / Life Coaching  WellnessΣυγγραφέας: Ευγενία Κυρέζη - Κλινικός Ψυχολόγος & Life Coach

Η Ευγενία Κυρέζη είναι κλινικός ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής & προσωπικός σύμβουλος (Life Coach). To 1994 πήρε το Bachelor of Professional Studies in Human Services από το Audrey Cohen College του Metropolitan College of New York και το 1997 το Master of Arts in Clinical Psychology από το Long Island University. Παράλληλα με τις σπουδές της, δούλευε στον τομέα της ψυχικής υγείας σε κλινικές, κέντρα αποτοξίνωσης και κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων. Εργάσθηκε ως διευθύντρια τμήματος ψυχολογίας σε Ελληνικό και Αμερικάνικο κολέγιο και από το 2000 ως ψυχοθεραπεύτρια & life coach στην Θεσσαλονίκη στο γραφείο της. Ενημερώνεται και εκπαιδεύεται στον τομέα της συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας και του life coaching. Προσφέρει συμβουλευτική ψυχοθεραπεία και life coaching στο γραφείο της αλλά και συνεδρίες διαδικτυακά μέσω skype, viber, messenger κ.α.

Δείτε περισσότερα άρθρα από την Ευγενία

Ψυχοθεραπεία και online θεραπεία - Ψυχολόγος Online
Avg.:90% Max: 100%
228 votes, 90% avg. rating 100%


Αξιολόγηση :
(228 ψήφοι)
ΕΠΑΝΩ