ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Αποποίηση Ευθύνης

Αποποίηση Ευθύνης - Ψυχολόγος Online

Χρήση

Χρησιμοποιώντας το psyxologosonline.gr, συμφωνείτε με την αποποίηση ευθυνών μου και αποδέχεστε τους όρους της.

Το psyxologosonline.gr δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που σχετίζονται με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας.

Εάν δεν συμφωνείτε για οποιονδήποτε λόγο με αυτήν την Αποποίηση Ευθύνης ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ κάθε πρόσβαση ή χρήση αυτού του ιστότοπου.

Πληροφορίες ιστότοπου

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν, όχι να αντικαθιστούν, τη σχέση που υπάρχει μεταξύ ενός επισκέπτη του ιστότοπου και του προπονητή ζωής του, του γιατρού του, του ψυχολόγου του, του ψυχοθεραπευτή του κ.α. Οι πληροφορίες και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτόν τον ιστότοπο εξαρτώνται από τις απαντήσεις των πελατών, την εκπαίδευση και τις εμπειρίες τους.

Θεωρείται ότι ο χρήστης έχει διαβάσει και συμφωνήσει με αυτήν την αποποίηση ευθυνών όταν χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο, στη ζωντανή συνομιλία, τα φύλλα εργασίας, το ιστολόγιο καθώς και στις συνεδρίες Life Coaching. Οι παρεχόμενες πληροφορίες πρέπει να εξεταστούν υπό το φως της ατομικής αξιολόγησης των περιπτώσεων. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για τις δυσμενείς συνέπειες των ασθενών που χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Σας διαβεβαιώνω για τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες στις παροχές μου για όσους υποβάλλονται σε διαδικτυακή καθοδήγηση ή / και σε απευθείας σύνδεση θεραπεία. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι δεν ισχυρίζομαι ότι θεραπεύω κάθε περίπτωση, ούτε εγγυώμαι καμία μαγική θεραπεία.

Τα test σε αυτόν τον ιστότοπο δεν παρέχουν ιατρική συμβουλή. Προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υποκαθιστούν επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Ποτέ μην αγνοείτε τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές για την αναζήτηση θεραπείας λόγω κάπιου άρθρου που έχετε διαβάσει σε αυτήν την ιστοσελίδα

Τα προγράμματά μου είναι προγράμματα βήμα-βήμα αυτοβοήθειας & Life Coaching. Τα σχόλια που λαμβάνετε στα φύλλα εργασίας και στη ζωντανή συνομιλία ΔΕΝ πρέπει να θεωρούνται παραδοσιακή θεραπεία από θεραπευτή / ψυχολόγο. Προορίζονται μόνο ως ανατροφοδότηση και βοήθεια, ώστε να σα βοηθήσει να θεωρείσετε μόνοι σας ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της αποποίησης. Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε χρήση κάνετε των υπηρεσιών μου είναι με δική σας ευθύνη και ότι δεν είμαι υπεύθυνη για τυχόν ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από την εξάρτησή σας από τέτοιες υπηρεσίες.

Το υλικό που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο διατίθεται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς και ως μέρος μιας προσπάθειας ευαισθητοποίησης σχετικά με τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του Life Coaching και ψυχολογικών θεραπειών. Αυτά τα στοιχεία δεν προορίζονται να είναι και δεν αποτελούν υποκατάστατο της άμεσης επαγγελματικής ιατρικής ή ψυχολογικής περίθαλψης με βάση την προσωπική σας κατάσταση και τις περιστάσεις σας. Παρόλο που αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει περιγραφές φαρμακολογικών, ψυχιατρικών και ψυχολογικών θεραπειών, τέτοιες περιγραφές και οποιοδήποτε σχετικό υλικό δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ψυχικής υγείας χωρίς να συμβουλευτείτε έναν καταρτισμένο πάροχο ψυχικής υγείας. Σας συμβουλεύω να συμβουλευτείτε τον πάροχο ψυχικής υγείας σας για τις προσωπικές ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σας.

Αποποίηση ευθυνών νομικών συμβουλών

Δεν είμαι νομικός ή χρηματοοικονομικός σύμβουλος και επομένως οι πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν αντί για επαγγελματικές νομικές και / ή οικονομικές συμβουλές.

Σύνδεσμοι

Ορισμένοι σύνδεσμοι σε αυτόν τον ιστότοπο συνδέονται με εξωτερικούς ιστότοπους που διατηρούνται από τρίτους. Το psyxologosonline.gr δεν είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που παρέχονται από έναν ιστότοπο τρίτων.

Ούτε το psyxologosonline.gr ούτε οι συνεργάτες του είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των σελίδων που αναφέρονται εκτός του ιστότοπου. Οι σύνδεσμοι από τον ιστότοπο psyxologosonline.gr στον Παγκόσμιο Ιστό προς άλλους ιστότοπους δεν αποτελούν απαραίτητα την έγκρισή μου. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται μόνο ως υπηρεσία πληροφοριών.

Η αποχώρησή σας από τον ιστότοπό μας υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις, την αποποίηση ευθυνών και την πολιτική απορρήτου των ιστότοπων τρίτων που επισκέπτεστε.

Χρήση ιστότοπου

Αναγνωρίζετε ότι χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μου εθελοντικά και ότι οποιεσδήποτε επιλογές, ενέργειες και αποτελέσματα τώρα και στο μέλλον είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της αποποίησης. Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε χρήση κάνετε από τις υπηρεσίες μου είναι με δική σας ευθύνη και ότι δεν είμαι υπεύθυνη για τυχόν ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από την εξάρτησή σας από τέτοιες υπηρεσίες.
Το psyxologosonline.gr δεν θα φέρει καμία ευθύνη έναντι εσάς ή οποιουδήποτε άλλου μέρους για οποιαδήποτε απόφαση που έχει ληφθεί ή για ενέργειες που βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχονται από τις υπηρεσίες μου.
Θεωρείται ότι εσείς, ο επισκέπτης, έχετε διαβάσει και αποδέχεστε αυτήν τη δήλωση αποποίησης ευθυνών όταν χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο, στη ζωντανή συνομιλία, τις φόρμες, το ιστολόγιο, καθώς και στις συνεδρίες καθοδήγησης Life Coaching. Οι παρεχόμενες πληροφορίες πρέπει να εξεταστούν υπό το φως της ατομικής αξιολόγησης των περιπτώσεων. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για τις δυσμενείς συνέπειες των ασθενών που χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Σας διαβεβαιώνω για τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες στις προβλέψεις μου για όσους υποβάλλονται σε συνερδίες life coaching ή και ψυχολογικής στήριξης (φυχοθεραπείας). Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι δεν ισχυρίζομαι ότι θεραπεύω κάθε περίπτωση, ούτε εγγυώμαι καμία μαγική θεραπεία.

Φόρμες και προγράμματα ιστότοπου

Οι φόρμες σε αυτόν τον ιστότοπο δεν παρέχουν ιατρική συμβουλή. Προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Τα έντυπα ή και τα τεστ που παρέχονται δεν υποκαθιστούν επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Ποτέ μην αγνοείτε τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές για την αναζήτηση θεραπείας λόγω κάτι που έχετε διαβάσει σε αυτόν τον ιστότοπο.
Τα προγράμματά μου είναι προγράμματα καθοδήγησης ζωής (life coaching) & αυτοβοήθειας βήμα προς βήμα. Τα σχόλια που λαμβάνετε στις διαδικτυακές μας συνεδρίες και στη ζωντανή συνομιλία ΔΕΝ πρέπει να θεωρούνται παραδοσιακή θεραπεία από θεραπευτή / ψυχολόγο. Προορίζεται μόνο ως ανατροφοδότηση και βοήθεια, ώστε να θεωρείτε μόνοι σας ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας.

Περιεχόμενο ιστότοπου

Το υλικό που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο διατίθεται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς και ως μέρος μιας προσπάθειας ευαισθητοποίησης σχετικά με τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της καθοδήγησης της ζωής και / ή της ψυχολογικής θεραπείας. Αυτά τα υλικά δεν προορίζονται να είναι, και δεν υποκαθιστούν, άμεση επαγγελματική ιατρική ή ψυχολογική περίθαλψη με βάση την προσωπική σας κατάσταση και περιστάσεις. Ενώ αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει περιγραφές φαρμακολογικών, ψυχιατρικών και ψυχολογικών θεραπειών, τέτοιες περιγραφές και οποιοδήποτε σχετικό υλικό δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ψυχικής υγείας χωρίς να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο πάροχο ψυχικής υγείας. Σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τον πάροχο ψυχικής υγείας σας σχετικά με τις προσωπικές ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σας.

Ευθύνη

Ούτε το psyxologosonline.gr ούτε οι συνεργάτες του, θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ακατάλληλη ή εσφαλμένη χρήση των πληροφοριών που περιγράφονται ή / και περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση των πληροφοριών από κανέναν. Αυτή η αποποίηση ευθύνης ισχύει για οποιεσδήποτε ζημιές ή τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς να περιορίζονται μόνο σε αυτές που προκαλούνται από οποιαδήποτε αποτυχία απόδοσης, σφάλμα, παράλειψη, διακοπή, διαγραφή, ελάττωμα, καθυστέρηση λειτουργίας ή μετάδοσης, ιούς υπολογιστή, αστοχία γραμμής επικοινωνίας, κλοπή ή καταστροφή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή χρήση αρχείων, αμέλεια ή υπό οποιαδήποτε άλλη αιτία δράσης.

Εγγύηση και ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών

Παρόλο που τα δεδομένα ή / και το περιεχόμενο που βρέθηκε χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο psyxologosonline.gr έχουν παραχθεί και υποβληθεί σε επεξεργασία από πηγές που πιστεύεται ότι είναι αξιόπιστες, δεν παρέχεται καμία εγγύηση που να εκφράζεται ή να υπονοείται σχετικά με την ακρίβεια, την επάρκεια, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή τη χρησιμότητα οποιωνδήποτε πληροφοριών. Αυτή η αποποίηση ισχύει τόσο για μεμονωμένες όσο και για συνολικές χρήσεις των πληροφοριών. Το psyxologosonline.gr παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν». Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για σκοπούς καθοδήγησης ή / και θεραπείας καθώς και για life coaching. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας δεν συνεπάγεται ούτε καθιερώνει κανένα είδος σχέσης γιατρού / ασθενούς. Δεν παρέχεται διάγνωση ή θεραπεία από τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας δεν συνιστά ούτε προσφέρει καμία συγκεκριμένη ιατρική ή ψυχολογική συμβουλή σε κανέναν και δεν προορίζεται για τη χρήση αυτή. Αυτός ο ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη για εσφαλμένη ερμηνεία των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο ή για τυχόν συνέπειες που προκύπτουν από τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Αυτός ο ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη για ιστότοπους που ενδέχεται να συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο ούτε υπονοεί σχέσεις ή εγκρίσεις με οποιονδήποτε συνδεδεμένο ιστότοπο.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μου;

- Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μου.
- Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μου εάν αισθάνεστε αυτοκτονία. Αντ 'αυτού, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε με το τοπικό νοσοκομείο για άμεση βοήθεια. Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες:

Samaritans (UK): http://www.suicidepreventionlifeline.org/
Befrienders (Worldwide): http://www.befrienders.org/
Εθνική γραμμή πρόληψης αυτοκτονιών (ΗΠΑ): http://www.samaritans.org/

Βοήθεια για παιδιά (ΗΒ): http://www.childline.org.uk/Pages/Home.aspx
Βοήθεια για παιδιά (Αυστραλία): http://www.kidshelp.com.au/
Βοήθεια για παιδιά (ΗΠΑ): https://www.childhelp.org/childhelp-hotline/

Δεν μπορώ να είμαι υπεύθυνη για όσους έχουν αυτοκτονικές σκέψεις, τάσεις ή ενέργειες.

Συνομιλία, ιστολόγιο και φύλλα εργασίας - Ζωντανή υποστήριξη

Προωθώ μια φιλική προσέγγιση στα δωμάτια συνομιλίας, στο ιστολόγιο και όταν γράφω στα φύλλα εργασίας.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε καμία από τις υπηρεσίες μου όταν είστε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ναρκωτικών. Δεν θα ανεχθώ κακοποίηση εναντίον μου. Θα αναφερθεί κατάχρηση και θα ληφθούν σοβαρά μέτρα. Για την κατάχρησή μου ή εάν είστε υπό την επήρεια αλκοόλ / ναρκωτικών, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απαγόρευση από την υπηρεσία μου, η οποία θα σας αποκλείσει από οποιαδήποτε από τις λειτουργίες μου, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων συνομιλίας, του ιστότοπου και του ιστολογίου. Δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων σε τέτοιες περιπτώσεις. Εάν για κάποιο λόγο δεν συμφωνείτε με τα σχόλιά μου και ή συμβουλευτείτε ή χρειάζεστε κάποια άλλα σχόλια, στείλτε μου email στο: support@psyxologosonline.gr.

Ανήλικοι

Ο ιστότοπος επαναλαμβάνω δεν προορίζεται για άτομα κάτω των 18 ετών. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τους νόμιμους κηδεμόνες τους προκειμένου να παρέχω ψυχοθεραπεία ή και life coaching σε ανηλίκους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε άτομο που βρίσκεται σε συνεδρίες με κάποιο επαγγελματία ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι ενήλικας, να έχει δηλαδή συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στην περίπτωση που κάποιο παιδί ή κάποιος έφηβος θα ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί μου θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας του να παραχωρήσει υπεύθυνη δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος και επιτρέπει στον ανήλικο γιο ή κόρη του να βρίσκεται σε συνεδρίες με ψυχολόγο είτε αυτές οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου είτε είναι συνεδρίες online.

 

Τελευταία ενημέρωση: 22 Φεβρουαρίου 2020.

ΕΠΑΝΩ