ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

Φυσικά μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μου στα Κοινωνικά Δίκτυα στο κάτω μέρος κάθε σελίδας.

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Δωρεάν Online συνεδρία
Avg.:4.5 Max: 5
258 votes, 4.5 avg. rating 5

Δωρεάν θεραπεία για life coaching και wellness

Μην χάσετε την δωρεάν συνεδρία θεραπείας σας.

Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε κλικ στο κουμπί "Κράτηση Τώρα" (στο αριστερό μέρος της οθόνης) και επιλέξτε το "ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία Θεραπείας" από τις υπηρεσίες το κάτω μέρος της λίστας υπηρεσιών. Μην αφήσετε άλλη μια ευκαιρία να πάει χαμένη...

Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση από μέρους σας. Η δωρεάν συνεδρία θεραπείας διαρκεί περίπου 30 λεπτά, είναι άτυπη και δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια προετοιμασία. Θα πρέπει να είστε όσο το δυνατό χαλαροί και άνετοι γίνεται. Μαζί θα δούμε ποιά είναι τα προβλήματα που σας βασανίζουν, αν υπάρχουν και θα σχεδιάσουμε μια στρατηγική στο πως θα μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε. Η δωρεάν συνεδρία ψυχοθεραπείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για life-coaching και wellness.

Κατά την διάρκεια αυτής της συνεδρίας θα :Δωρεάν συνεδρία για life coaching και wellness

  • Δημιουργήσουμε επικοινωνία μέσω Skype.
  • Γνωριστούμε και θα δούμε αν χρειάζεστε βοήθεια.
  • Δούμε τα προβλήματα που σας βασανίζουν.
  • Καθορίσουμε την τωρινή σας κατάσταση και τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε.
  • Μιλήσουμε για τις διαφορετικές μεθόδους που μπορεί να χρησιμοποιήσουμε.
  • Απαντήσουμε σε ερωτήσεις που τυχόν έχετε.
  • Δούμε αν η θεραπεία online σας ταιριάζει.
  • Ξεκινήσουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά σας!

Αφού κλείσετε ραντεβού για την δωρεάν συνεδρία σας:

Θα παραλάβετε ενα email από το simplybookme.com μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Αν δεν λάβετε κάποιο email, παρακαλώ ελέγξτε το φάκελο των ανεπιθύμητών σας (SPAM).
Μόλις μάθετε ότι το ραντεβού σας έχει κλειστεί για το Skype, προσθέστε το MyWebTherapist στις επαφές σας στο Skype για να έχω τις λεπτομέρειες του χρήστη σας.

Παρακαλώ σημειώστε:

Θα χρειαστεί να ανταλλάξουμε skype ids και να αλληλοπροστεθούμε στο Skype. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 12 ώρες πρίν το ραντεβού μας, αλιώς το ραντεβού μας θα ακυρωθεί. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος παρακαλώ τηλεφωνήστε ή στείλτε email στα παρακάτω στοιχεία.
Το κομπιούτερ σας θα πρέπει να είναι συμβατό για Skype online therapy video conferencing.

Σε περίπτωση που έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την διαδικασία κλεισίματος ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου όσο το δυνατό συντομότερα στο support[@]psyxologosonline.gr. Για προβλήματα σύνδεσης στο skype γράψτε μου στο support[@]psyxologosonline.gr ή ακόμη τηλεφωνήστε μου στο +302310771292 και η τεχνική υποστήριξη θα προσπαθήσει να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Ανυπομονώ να έρθουμε σε επαφή και να ξεκινήσουμε συνεδρίες για τυχόν ψυχολογικά προβλήματα και life coaching ώστε να μπείτε στον δρόμο του wellness.

4.55 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 4.50 (258 αξιολογήσεις)
ΕΠΑΝΩ