ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Άρθρα Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπεία Online

Δείτε παρακάτω διάφορα άρθρα για την ψυχολογία, την online θεραπεία, το life coaching και το wellness (ευεξία - ευτυχία)

Θα θέλατε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας με φυσικό τρόπο και όχι με κάποια φαρμακευτική αγωγή;

Πιστέψτε το υπάρχουν φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης του άγχους που μπορεί ο καθένας να ακολουθήσει με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο καθένας από εμάς σίγουρα έχει βρεθεί σε μια κατάσταση όπου αισθανόμαστε ότι οι υποχρεώσεις μας δε τελειώνουν ποτέ, οι προθεσμίες πλησιάζουν γρήγορα, τα οικονομικά μας δεν μας βγαίνουν, οι εξετάσεις που είναι να δώσουμε πλησιάζουν με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κρατηθούμε από το να εκφράσουμε την κατάσταση αυτή λέγοντας: "Αισθάνομαι άγχος!" Αλλά, τι πραγματικά είναι το άγχος και πώς μας επηρεάζει;

Καθημερινά βήματα που θα μας φέρουν την ευτυχία

Μπορούμε να πετύχουμε να είμαστε ευτυχισμένοι;

Ο στόχος του να καταφέρεις να είσαι αλλά και να αισθάνεσαι ευτυχισμένος μπορεί να είναι πολύ δύσκολος να τον πετύχεις. Χρειάζεται να έχεις επιμονή και φυσικά υπομονή. Τα πράγματα δεν αλλάζουν απ' την μια στιγμή στην άλλη χωρίς προσπάθεια αλλά και μέθοδο. Θα μπορούσαμε να οργανώσουμε τα βήματα μας προς τον στόχο ώστε να τα έχουμε σαν οδηγό.

Υπάρχουν τρόποι για να βοηθήσετε έναν φίλο με κατάθλιψη.

Πώς θα μπορούσατε να βοηθήσετε κάποιον με κατάθλιψη;

Τα τελευταία χρόνια η κατάθλιψη είναι αρκετά συνηθισμένη στους ανθρώπους. Ο τρόπος ζωής μας, η κρίση που μας ταλανίζει τα τελευταία χρόνια, οι αλλαγές στην κοινωνία και άλλα έχουν συμβάλει στο να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πάσχουν από κατάθλιψη. Οι πιθανότητες είναι ότι κάποιος που γνωρίζετε παλεύει με την κατάθλιψη καθημερινά. Εάν αυτό το άτομο είναι κοντά σε σας, ίσως θέλετε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να βελτιώσετε τον τρόπο που αισθάνεται και να τον ή την βοηθήσετε. Παρόλο που η κατάθλιψη είναι αρκετά συχνή, εξακολουθεί να είναι συχνά παρεξηγημένη.

4 απλές συμβουλές για να μπορείτε να τηρήστε τις αποφάσεις σας.

Προσπαθείτε να βάλετε στόχους αλλά δεν τους πετυχαίνετε;

Έχετε αποφασίσει τη επόμενη χρονιά, τον επόμενο μήνα ή ακόμη και την επόμενη εβδομάδα να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας ή ακόμη και στον εαυτό σας και ποτέ δεν το κάνατε; Εάν απαντήσατε "Ναι!" σε αυτή την ερώτηση, δεν είστε μόνοι. Πολλοί από εμάς θα θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον εαυτό και τη οικογένειά μας και θεσπίζουμε ημερομηνίες αλλά σχεδόν ποτέ δεν τις τηρούμε. Δεν έχουμε όλοι μας πολύ καλή ψυχική υγεία, γιατί μια καλή ψυχική υγεία περιλαμβάνει τον έλεγχο στον εαυτό μας και την δυνατότητα πραγματοποίησης αλλαγών. Η αναβλητικότητα μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιου ψυχικού προβλήματος που τυχόν έχουμε.

Συμβουλέψτε τα παιδιά σας σχετικά με τον διαδικτυακό εκφοβισμό (Cyber bullying)

Τί είναι ο διαδικτυακός εκφοβισμός ή Cyber bullying;

Μήπως θα ανησυχούσατε αν τα παιδιά σας θα εκφοβίζονταν στο σχολείο; Αν η απάντηση είναι ναι τότε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον σχολικό εκφοβισμό (Bullying). Με την εξάπλωση των υπολογιστών, των κινητών τηλεφώνων (smartphones) και των tablets αλλά και το γεγονός ότι τα κοινωνικά δίκτυα (Social Networks) έχουν γίνει πολύ δημοφιλή ιδίως στην νεολαία, πολλά παιδιά και έφηβοι μπορεί να βιώσουν διαδικτυακό εκφοβισμό. Μια σημαντική διαφοροποίηση μεταξύ ενός παιδιού ή μιας ομάδας παιδιών που εκφοβίζουν άλλα και του cyber bullying είναι ότι το cyber bullying έχει την ικανότητα και μπορεί να εκφοβίζει σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.

Ποιοί είναι οι 4 πιο συνηθισμένοι τρόποι έκφρασης της θλίψης μας;

Τι είναι θλίψη και πως την εκφράζουμε.

Η απώλεια ενός αγαπημένου σας μπορεί να είναι δύσκολη, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είστε ή ποια είναι η σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μια μεγάλη αποτυχία μπορεί να σας γεμίσει επίσης θλίψη και απογοήτευση. Ανάλογα με το ποια ήταν η αιτία η εμπειρία θλίψης κάθε ατόμου είναι μοναδική, οπότε είναι απίθανο η εμπειρία ενός ατόμου να είναι η ίδια με την εμπειρία κάποιου άλλου.

Διαχείριση άγχους: Ελαχιστοποίηση του άγχους στην καθημερινή μας ζωή

Πώς το άγχος επηρεάζει την καθημερινότητά μας;

Ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι αιτίες του άγχους, όλοι έχουμε βιώσει άγχος στο παρελθόν. Κατά την διάρκεια που βιώνουμε άγχος, είναι πιθανό να μην καταλαβαίνουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς. Βιώνουμε όμως άγχος γιατί ξεκινάμε από τις ανησυχίες και τους φόβους μας, και όχι από τις αξίες και τα ενδιαφέροντά μας. Το άγχος μας τραβάει μακριά από την δουλειά μας, τα παιδιά μας, τους φίλους μας, τα χόμπι μας και όλους όσοι βρίσκονται γύρω μας καθώς και από πολλούς άλλους τομείς που είναι σημαντικοί για μας όταν αγωνιζόμαστε για να το διαχειριστούμε.

Οι βλάβες που προκαλεί το Gaming και τα ηλεκτρονικά video παιχνίδια.

Τί είναι το gaming και πως μπορεί να επηρεάσει την ψυχική μας υγεία;

Με τον όρο gaming εννοούμε όλα αυτά τα ηλεκτρονικά video παιχνίδια είτε παίζονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή είτε παίζονται σε κάποια κονσόλα όπως PS2, Xbox, Nintendo 64, Sega Genesis κ.α. Σε αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσουμε και το διαδικτυακό gaming που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Όταν λέμε διαδικτυακό gaming ή αλλιώς Online Gaming εννοούμε την νέα γενιά όλων αυτών των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που παίζονται όταν ο υπολογιστής μας, το tablet ή το smartphone μας χρειάζεται να είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο.

27 τρόποι που θα σας κάνουν να ξεπεράσετε την έλλειψη φιλοδοξίας σας.

Τί είναι φιλοδοξία;

Η φιλοδοξία είναι η εσωτερική δύναμη που μας οδηγεί στη σκληρή δουλειά και στο να ξεπεράσουμε εμπόδια ώστε να πετύχουμε τους σκοπούς και τους στόχους μας. Η διαδικασία είναι απλή στην θεωρία: Αν έχετε φιλοδοξίες, αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία να στοχεύσετε σε αυτό που θέλετε να κάνετε και ακολουθείτε τα απαραίτητα βήματα για να το αποκτήσετε. Τι γίνεται αν δεν υπάρχει φιλοδοξία; Οι επιτυχίες σπάνια έρχονται χωρίς πρόθεση, σκοπό και προσπάθεια. Χωρίς φιλοδοξίες, ίσως να μην έχετε τίποτα που αξίζει να έχετε. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αυξήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις πετύχετε.

Τι ονομάζουμε άγχος, τι το προκαλεί & πως το ξεπερνάμε;

Εσείς έχετε άγχος;

Περισσότερο από το 60% των ενηλίκων παραδέχονται ότι αισθάνονται άγχος ή εμφανίζουν συμπτώματα άγχους σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι άγχους: οξύ, επεισοδιακό και χρόνιο. Το οξύ στρες προκαλείται από ένα βραχυπρόθεσμο γεγονός, όπως ο προγραμματισμός ενός γάμου ή άλλου γεγονότος. Αν το οξύ άγχος είναι τραυματικό, όπως ο θάνατος ενός αγαπημένου, τείνει να μένει μαζί μας για πάντα και να μας επηρεάζει και σε άλλες πτυχές της ζωής μας. Το επεισοδιακό στρες είναι επίσης βραχυπρόθεσμη μορφή άγχους, αλλά αυτό εμφανίζεται συχνότερα. Για παράδειγμα, η αίσθηση πίεσης για την τήρηση των προθεσμιών που σχετίζονται με την εργασία ή για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά φτάνουν εγκαίρως στο σχολείο είναι επεισοδιακοί παράγοντες άγχους.

Κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media), επηρεάζουν τα παιδιά μας.

Που και πως χρησιμοποιούμε τα social media.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, τα κοινωνικά μέσα μαζικής επικοινωνίας ή αλλιώς κοινωνικά μέσα δικτύωσης (Social Media) που χρησιμοποιούνται από όλες τις ηλικίες και φύλα έχουν γίνει σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Πάρα πολύς κόσμος εύχεται για τα γενέθλια και τις γιορτές των φίλων ή συγγενών του μέσω Facebook! Ο έλεγχος των εργασιών των παιδιών γίνεται από τις μαμάδες μέσω ομάδων είτε στο Viber είτε στο Facebook. Οι καταλήψεις στα σχολεία οργανώνονται μέσω Facebook, Messenger, Viber κ.α. Όλοι μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα πολλαπλά οφέλη αλλά και τις αρνητικές επιπτώσεις των κοινωνικών μέσων δικτύωσης σε όλους μας αλλά κυρίως στα παιδιά και τους εφήβους μας, όπως επίσης και το γεγονός ότι τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να επηρεάζουν και τους ενήλικες.

Τεχνολογία και σχέσεις γονέων παιδιών

Έχει επηρεάσει η τεχνολογία τις σχέσεις μας με τα παιδιά;

Η ραγδαία εισαγωγή της τεχνολογίας στα σπίτια και τις οικογένειές μας τα τελευταία χρόνια με έχει απασχολήσει και στο παρελθόν αλλά με απασχολεί πιο πολύ από ποτέ σήμερα. Καθημερινά όλο και περισσότεροι πελάτες μου έχουν ερωτήματα σχετικά με αυτό. Πριν από αρκετό καιρό είχα αναφέρει σε κάποιον πελάτη μου ότι η αποσύνδεση που συμβαίνει μεταξύ γονιών και παιδιών ως αποτέλεσμα της ψηφιακής τεχνολογίας είναι χειρότερη από ποτέ. Ίσως να είμαι λίγο υπερβολική με αυτό, αλλά κάθε φορά που ταξιδεύω ή βγαίνω έξω σε δημόσιους χώρους υπάρχει μια οδυνηρή δυναμική των γονέων να αγνοούν τα παιδιά τους επειδή ενδιαφέρονται περισσότερο για τα γραπτά τους μηνύματα, διαβάζουν τα e-mail τους ή κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις.

Πως να αντιμετωπίσετε τον εκφοβισμό (bullying)

10 βασικές συμβουλές για να νικήσουμε το bullying

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα γενικά θα πρέπει πρώτα απ' όλα να ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα αυτό και ποιες μπορεί να είναι οι μορφές του. Έτσι για να δούμε τον εκφοβισμό (bullying) θα πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που ονομάζουμε "εκφοβισμό" ή Bullying και συνεχώς ακούμε και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και από τους δασκάλους των παιδιών μας στο σχολείο αλλά και από γνωστούς και φίλους. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να τον αντιμετωπίσουμε.

Πόσο σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση στον άνθρωπο;

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιστορία που άκουσα πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση. Έχει να κάνει με το πόσο σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση στον άνθρωπο και πως μπορεί έχοντας αυτοπεποίθηση κάποιος να αλλάξει τα πάντα. Η συγκεκριμένη ιστορία απ' ότι μου έχουν πει είναι πραγματικό γεγονός και έγινε εδώ στην Ελλάδα της κρίσης. Αφορά έναν επιχειρηματία που παρ' όλο που βρισκόταν σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση κατάφερε να ανακάμψει μόνο και μόνο επειδή πίστεψε σε ένα ψέμα.

Είναι απαραίτητη η ψυχοθεραπεία ή μπορεί να αντικατασταθεί από φίλους;

Αυτό το ερώτημα μου το κάνουν αρκετοί έτσι θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία και άποψη κάποιου που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία μαζί μου πριν λίγο μόλις καιρό. Η αρχική του ερώτηση όταν προτοσυνατηθήκαμε ήταν:

Ψυχοθεραπεία Online μέσω Skype σε Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Λέσβο, Χίο, Εύβοια, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και άλλα νησιά.

Σχεδόν το 45% των ψυχολόγων παγκοσμίως παρέχουν συνεδρίες online μέσω skype, e-mail, τηλεφώνου και άλλων τρόπων μέσω του διαδικτύου! Αν και η παροχή συμβουλών από ψυχολόγο με ραντεβού είναι σήμερα ένας πολύ δημοφιλής και συμβατικός τρόπος ψυχοθεραπείας, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παραγόντων που μπορεί να κάνει τη λήψη συμβουλών μέσω νέων τρόπων επικοινωνίας μια πιο κατάλληλη επιλογή για εσάς ιδίως αν βρίσκεστε σε κάποιο Ελληνικό νησί ή απομακρυσμένη περιοχή.

Μάθετε τι είναι ο αυτισμός και πως θα μπορούσαμε να τον αντιμετωπίσουμε;

Ο αυτισμός είναι και αυτός μια ψυχική διαταραχή που διαγιγνώσκεται σε μεγάλο αριθμό ατόμων που όπως θα δούμε παρακάτω συνίσταται από διάφορες ψυχικές διαταραχές. Γι' αυτό το λόγο είναι λογικό να απασχολεί μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας μας και καλό είναι ο καθένας από εμάς να γνωρίζει τι είναι ο αυτισμός και αν και πως μπορεί να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά. Ας αρχίσουμε λοιπόν για το τι λένε οι ειδικοί ότι είναι ο αυτισμός. Σύμφωνα με το Στατιστικό Εγχειρίδιο των Ψυχικών Διαταραχών 5η έκδοση, (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders DSM-5®) που η Ελληνική του έκδοση αναφέρεται εδώ, στο φάσμα του αυτισμού περιλαμβάνεται μια σειρά από καταστάσεις που ταξινομούνται ως γενικά νευροαναπτυξιακές διαταραχές.

Πως να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Skype για ψυχοθεραπεία online.

To Skype είναι η πιο δημοφιλής δωρεάν εφαρμογή για video online ή chat που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για online συνεδρίες ψυχοθεραπείας. Για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, θα χρειαστεί να έχετε είτε έναν λογαριασμό Microsoft, είτε λογαριασμό Skype ή ακόμη και λογαριασμό στο Facebook. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα για να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Skype μέσα σε λίγα λεπτά και να τον χρησιμοποιείτε για τις online συνεδρίες σας.

Αυτοεκτίμηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι η απόλυτη πίστη στον εαυτό μας και τις ικανότητες μας. Η αυτοεκτίμηση περιλαμβάνει επίσης την αξιοπρέπεια και την πεποίθηση ότι είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε, να περάσουμε και να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση ή δίλημμα που έχουμε στη ζωή μας. Η αυτοπεποίθηση είναι ο τρόπος που μιλάμε στους εαυτούς μας για τον εαυτό μας! Η ύπαρξη της αυτοεκτίμησης προδιαθέτει δύο αλληλένδετες έννοιες: την έννοια της εσωτερικής αρμοδιότητας και την αίσθηση της προσωπικής αξίας. Όταν η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση συνυπάρχουν έχουν ως αποτέλεσμα την πεποίθηση ότι ζούμε μια ευτυχισμένη ζωή που μας αξίζει.

Τι είναι η κατάθλιψη

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν νιώσει λύπη ή κατάθλιψη κατά καιρούς. Το αίσθημα της κατάθλιψης μπορεί να είναι μια φυσιολογική αντίδραση στην απώλεια, τις αγωνίες της ζωής, ή την χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όταν τα συναισθήματα έντονης λύπης συνεχιστούν και / ή περιλαμβάνουν το αίσθημα ότι είμαστε αβοήθητοι, χωρίς ελπίδα, και άνευ αξίας και / ή διαρκούν πολλές ημέρες έως εβδομάδες και σας αποτρέπουν από το να λειτουργείτε κανονικά τότε έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να ζητήσετε βοήθεια.

Ψυχοθεραπεία και Online Θεραπεία

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ψυχοθεραπεία είναι είναι η θεραπευτική παρέμβαση, που βασίζεται στην επικοινωνία ανάμεσα στον ασθενή - πελάτη και τον ψυχολόγο, και φυσικά στη σχέση μεταξύ τους, η οποία σε βάθος χρόνου έχει σαν έργο να βοηθήσει τον ασθενή - πελάτη να αντιμετωπίσει τα τυχόν ψυχολογικά προβλήματά που έχει, να προσαρμοστεί στη καθημερινή του ζωή, να αποβάλλει διάφορα δυσάρεστα ψυχολογικά συμπτώματά που ίσως έχει, να βελτιώσει τη νοητική του κατάσταση και έτσι να συμβάλλει στην κοινωνική του επανένταξη, ώστε να ζήσει μια όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητική ζωή.

Γιατί ψυχοθεραπεία online;

Πλεονεκτήματα της ψυχοθεραπείας Online

Εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη οι ψυχολόγοι αλλά και πολλοί που σχετίζονται με τον κλάδο της ψυχικής υγείας χρησιμοποιούν συνεδρίες ψυχοθεραπείας online με πολλούς από τους πελάτες τους. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο τρόπος αυτός της ψυχοθεραπείας, η ψυχοθεραπεία online μέσω skype, e-mail, chat αλλά και τηλεφώνου, δεν υστερεί σε τίποτε από τον παραδοσιακό τρόπο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής με ραντεβού στο γραφείο του ψυχολόγου. Μάλιστα είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο αποτελεσματικός μια που έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Νέα υπηρεσία στο psyxologosonline.gr : ΔΩΡΕΑΝ Ψυχολογικό Τεστ!

Τι είναι το ψυχολογικό τεστ;

Αν έχετε ποτέ ακούσει τον όρο ψυχολογικό τεστ, πιθανώς να έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το τι είναι αυτό και τι να περιμένετε από αυτό. Μπορεί να έχετε ακούσει για ψυχολογικά τεστ και σίγουρα θα αναρωτιέστε αν θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Ο όρος ψυχολογικό τεστ μπορεί να ακούγεται τρομακτικός, αλλά έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει.
Τα ψυχολογικά τεστ και η αξιολόγηση είναι παρόμοια με τις ιατρικές εξετάσεις. Αν έχετε κάποια σωματικά συμπτώματα, ο γιατρός σας μπορεί να σας παραπέμψει για ακτινογραφίες ή εξετάσεις αίματος ώστε να καταλάβει τι προκαλεί αυτά τα συμπτώματα. Τα αποτελέσματα αυτών των τεστ θα συμβάλει στην έγκαιρη ενημέρωση του γιατρού σας που θα αναπτύξει ένα σχέδιο θεραπείας για εσάς.

Η νέα μου ιστοσελίδα και το blog μουΨυχολόγος Ευγενία Κυρέζη

Τελικά βρήκα λίγο χρόνο και ανανεώθηκα!

Κατάφερα μετά από μερικά χρόνια και έχω δημιουργήσει την νέα ιστοσελίδα μου. Με τη νέα ιστοσελίδα μου πιστεύω ότι θα σας προσφέρω μια πολύ καλύτερη εμπειρία για εσάς και θα σας δίνω τις καλύτερες και πιο σωστές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μου. Προσπαθώ επίσης να περιλαμβάνω συμβουλές και λύσεις στα βασικά ψυχολογικά ζητήματα που ίσως σας απασχολούν, έτσι ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό.

Γιατί το έκανα

Μαζί με την απαραίτητη ανανέωση της ιστοσελίδας μου στόχος μου είναι να σας δώσω μια πιο ολοκληρωμένη και λεπτομερή εικόνα του εαυτού μου, των υπηρεσιών που παρέχω, καθώς και διάφορες λύσεις σε κοινά ψυχολογικά προβλήματα. Ο λόγος για τη συμπερίληψη ενός blog στην ιστοσελίδα μου ήταν ότι δεν θα ήταν σωστό μια σύγχρονη ιστοσελίδα να μην περιλαμβάνει και ένα blog, και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να σχολιάσετε και να γράψετε τις δικές σας απόψεις και εμπειρίες σχετικά με διάφορα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Φυσικά είμαι πάντοτε ανοιχτή σε σχόλια και προτάσεις. Προσπαθώ πάντα να ακούσω τις ανάγκες, τις απόψεις και τις ιδέες που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μου. Θα κάνω ότι καλύτερό μπορώ για να σας παρέχω μια πολύ ευχάριστη ανάγνωση του blog τις θέσεις μου και την ίδια στιγμή θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο ενημερωτικό γίνεται!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Κρατηθείτε στη θέση σας για την πιο ευχάριστη βόλτα! Αν και αυτό έχω πει εδώ και καιρό, αυτή τη φορά το εννοώ πραγματικά. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για την θεραπεία online και έτσι νέοι πελάτες έρχονται καθημερινά, αλλά πριν συμβεί αυτό, θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους εσάς τους σημερινούς και παλιούς πελάτες μου για την υποστήριξή σας για το ότι, μοιραστήκατε μαζί μου τις εμπειρίες σας και τις απόψεις σας .

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και σας καλωσορίζω στο Blog μου.

Με εκτίμηση

Ευγενία Κυρέζη

Κλινική Ψυχολόγος

ΕΠΑΝΩ