ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Απαιτήσεις υπολογιστή για συνεδρίες μέσω Skype

Απαιτήσεις υπολογιστή για συνεδρίες μέσω Skype

Τι είναι το Skype;

Θεραπεία Online μέσω Skype

Ας δούμε πρώτα απ' όλα τι είναι το Skype. Το Skype είναι μια πολύ εύκολη στη χρήση της τεχνολογία των υπολογιστών που διευκολύνει την πρόσωπο με πρόσωπο, σε πραγματικό χρόνο συνομιλία μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ατόμων. Δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για chat, messaging και ή για διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων όπως φωτογραφίες, κείμενα καθώς και οποιουδήποτε είδους άλλων ψηφιακών αρχείων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συσκευές όπως σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (desktop PC), έξυπνα τηλέφωνα (smartphones), και tablets.

Πως μπορώ να εγκαταστήσω το Skype;

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Skype εύκολα για τον υπολογιστή σας από την ιστοσελίδα του Skype www.skype.com. Είναι διαθέσιμο για όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα. Οι απαιτήσεις του υπολογιστή για Skype είναι ελάχιστες. Οποιοσδήποτε υπολογιστής ή / και συσκευή που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο μπορεί να χρησιμοποιήσει το Skype. Αλλά οι βασικές απαιτήσεις του συστήματος περιλαμβάνουν μια κάμερα και ένα μικρόφωνο. Αυτά είναι διαθέσιμα σε οποιοδήποτε κατάστημα υπολογιστών ή αξεσουάρ υπολογιστών όπως Κοτσόβολος, Mediamarkt, Ηλεκτρονική, και πολλά άλλα για κάτω από 10 ευρώ και είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε υπολογιστή που έχει την δυνατότητα plug & play! Εάν έχετε στην κατοχή σας έναν νεότερο υπολογιστή, τελευταίας πενταετίας ή συσκευή δεν χρειάζεται να αγοράσετε αυτά δεδομένου ότι η συσκευή σας είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή υποστήριξη για το Skype μπορείτε να επισκεφθείτε την Υποστήριξη Skype.

Υπάρχουν έχτρα χρεώσεις για την χρήση του Skype;

Το Skype μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ όταν πρόκειται για συνεδρία μέσω Skype μεταξύ δυο χρηστών του Skype. Είναι σαν το email εφ' όσον αφορά συνομιλία μεταξύ δύο χρηστών του Skype. Το ίδιο ισχύει και για το Skype Chat και την μεταφορά οποιουδήποτε τύπου ψηφιακών αρχείων.

Πως χρησιμοποιώ το Skype;

Πληροφορίες και γενικές κατευθύνσεις για τη χρήση του Skype μπορούν να βρεθούν στο www.skype.com. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημεία που δεν θα βρείτε εκεί που αφορούν την συνεδρία για τη Online Θεραπεία μέσω Skype. Πριν από τη χρήση του Skype για μια συμβουλευτική συνεδρία μπορείτε να εξασκηθείτε με ένα φίλο ή συγγενή που έχει και αυτός Skype. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα και το μικρόφωνο όπως σας βολεύει καλύτερα. Αν αγοράσετε μια κάμερα, μετά την εγκατάστασή της μπορεί να έχει το δικό της πρόγραμμα και εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας σας απ΄' όπου θα μπορέσετε να κάνετε τις ανάλογες ρυθμίσεις. Το Microsoft LifeCam μπορεί να κάνει αυτό ακριβώς. Επειδή το Skype χρειάζεται να έχει αποκλειστική πρόσβαση στην κάμερά σας όταν συνδέεται δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με κάποιο άλλο πρόγραμμα ταυτόχρονα με το Skype.

Απαιτήσεις online θεραπεία μέσω Skype

  • Συσκευή υπολογιστή (PC, Mac, Tablet, SmartPhone) με:
  • Καλή σύνδεση στο διαδίκτυο (internet). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω συνδέσμους για να ελέγξετε την ταχύτητα σύνδεσής σας στο internet:

Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test

  • Video camera
  • Μικρόφωνο
  • Την εφαρμογή Skype και λογαριασμό στο Skype (δωρεάν λήψη και ρύθμιση στο από εδώ.)
  • Έναν ήσυχο χώρο όπου δεν θα σας ενοχλούν. (Είναι δικό σας μέλημα ότι ο χώρος που θα επιλέξετε είναι άνετος και ότι δεν θα σας ενοχλούν κατά την διάρκεια της συνεδρίας μας.)

Προετοιμασία συνεδρίας online

Θα ήταν καλό και θα μας γλίτωνε χρόνο αν θα μπορούσατε να είχατε κάνει έναν έλεγχο της λειτουργίας του Skype του υπολογιστή σας με κάποιον φίλο ή γνωστό πριν προσπαθήσετε να συνδεθείτε για την συνεδρία σας, αν και δεν είναι απαραίτητο γιατί μπορούμε να το κάνουμε και μαζί.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω την online συνεδρία μου;

Μόλις θα γνωρίζετε ότι θα έχουμε συνεδρία online μέσω Skype, προσθέστε το MyWebTherapist στις επαφές του Skype έτσι ώστε να έχω και εγώ τις λεπτομέρειες επαφής σας.

Θα σας κάνω κλήση μέσω Skype χρησιμοποιώντας το Skype ID σας την ώρα του ραντεβού μας. Έτσι μόλις αποδεχθείτε την κλήση μου θα ξεκινήσουμε την online συνεδρία μας. Είναι τόσο απλό!

 

Είστε έτοιμοι για την εμπειρία μιας online συνεδρίας για θεραπεία μέσω Skype; 

Κλείστε ραντεβού τώρα για online θεραπεία μέσω Skype

 

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με online θεραπευτικές συνεδρίες μέσω Skype μπορείτε να μου γράψετε στο support[@]psyxologosonline.gr.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε άτομο που βρίσκεται σε συνεδρίες με κάποιο επαγγελματία ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι ενήλικας, να έχει δηλαδή συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στην περίπτωση που κάποιο παιδί ή κάποιος έφηβος θα ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί μου θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας του να παραχωρήσει υπεύθυνη δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος και επιτρέπει στον ανήλικο γιο ή κόρη του να βρίσκεται σε συνεδρίες με ψυχολόγο είτε αυτές οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου είτε είναι συνεδρίες online.

ΕΠΑΝΩ