ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Life Coaching

Τι είναι το Life Coaching;

Πως το life coaching βοηθά στην αυτο-ενδυνάμωση

Μπορεί το life coaching να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ατόμου;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι είναι το life coaching; Αναζητάτε διαφορετικούς τρόπους να αντιμετωπίσετε την ζωή;

Δεν έχει σημασία ποιος είστε ή τι κάνετε οι πιθανότητες να χρειάζεστε life coaching στην ζωή σας κάποια στιγμή είναι μεγάλες είτε στοχεύετε στην αυτοπεποίθηση και ευεξία σας είτε όχι.

Μπορεί να είστε ο οποιοσδήποτε...

Μπορεί να είστε παντρεμένος, χωρισμένος ή ακόμη ανύπαντρος, άνδρας ή γυναίκα, υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρίας ή ο ιδιοκτήτης μιας κερδοφόρας μικρής επιχείρησης. Όποιος κι αν είσαστε κάποια στιγμή στη ζωή σας έχετε ψάξει για να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις της εργασίας σας και την προσωπική σας ζωή ή τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να είστε κάποιος που ψάχνει να κάνει τη διαφορά στις ζωές των άλλων και δεν είστε βέβαιοι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό. Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα να είστε σε μια καλή σχέση που θα θέλατε να την μετατρέψει σε μια τέλεια σχέση!

Ίσως είστε ένας καλλιτέχνης, ένας εκδότης, ένας συγγραφέας ή σκηνοθέτης που ψάχνει για μια δημιουργική και επαναστατική ιδέα, ή είστε ένας φοιτητής που αναζητά την τέλεια διπλωματική εργασία ή διατριβή. Μπορεί ακόμη να είστε ένας εικοσιπεντάχρονος επιχειρηματίας με μια πολύ έξυπνη ιδέα για startup που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο για πάντα.

Όποιος κι αν είστε, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεστε, όποιους στόχους ή όνειρα έχετε, η ζωή σας είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο και ο στόχος σας είναι να κάνετε αυτό που θέλετε και ονειρεύεστε με τη ζωή σας!

Τώρα μπορείτε να αποκτήστε με life coaching αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα & ευεξία. Δοκιμάστε το life coaching από ψυχολόγο για επαγγελματική ανάπτυξη, ενδυνάμωση προσωπικότητας και επίτευξη ευεξίας.

Life coaching - Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Σε αυτό το σημείο της ζωής σας χρειάζεστε έναν επαγγελματία με εμπειρία στο life coaching ώστε να μπορέσετε να πετύχετε επαγγελματική ανάπτυξη, ενδυνάμωση προσωπικότητας και ευεξία (wellness). Αυτό που θα κάνω είναι να σας οδηγήσω ώστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Θα στοχεύσουμε μαζί στην αυτοπεποίθηση και ευεξία σας.

Μέσω life coaching, θα σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τι πραγματικά είναι σημαντικό στην ζωή σας. Τι θα πρέπει να εκτιμάτε και να δίνετε αξία περισσότερο στη ζωή σας, ανάλογα με το ποιος πραγματικά είσαστε!

Θα σας βοηθήσω να καταστρώσετε ένα σχέδιο για να καταφέρετε τους στόχους σας. Φυσικά το σχέδιο αυτό θα είναι προσαρμοσμένο στο ποιος είσαστε πραγματικά καθώς και στις ανάγκες που έχετε για να μπορέσει να έχει επιτυχία.

Θα συνεργαστούμε μαζί για να ξεκαθαρίσουμε το δρόμο που θα ακολουθήσουμε προς την πληρότητα του εαυτού σας και θα σας βοηθήσω να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια ίσως στέκονται στο δρόμο σας.

Θα είμαι ο συνεργάτης σας σε όλη τη διαδρομή προς την επιτυχία σας που ταυτόχρονα το βλέπω και ως δικιά μου επιτυχία. Τότε θα είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε μαζί τη νέα σας ευτυχισμένη ζωή!

Αποκτήστε με life coaching αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα & ευεξία. Το life coaching είναι ο καλύτερος και πιο σίγουρος τρόπος να το πετύχετε!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε άτομο που βρίσκεται σε συνεδρίες με κάποιο επαγγελματία ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι ενήλικας, να έχει δηλαδή συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στην περίπτωση που κάποιο παιδί ή κάποιος έφηβος θα ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί μου θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας του να παραχωρήσει υπεύθυνη δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος και επιτρέπει στον ανήλικο γιο ή κόρη του να βρίσκεται σε συνεδρίες με ψυχολόγο είτε αυτές οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου είτε είναι συνεδρίες online.

ΕΠΑΝΩ