ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Νέα υπηρεσία στο psyxologosonline.gr : ΔΩΡΕΑΝ Ψυχολογικό Τεστ!

Τι είναι το ψυχολογικό τεστ;

Αν έχετε ποτέ ακούσει τον όρο ψυχολογικό τεστ, πιθανώς να έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το τι είναι αυτό και τι να περιμένετε από αυτό. Μπορεί να έχετε ακούσει για ψυχολογικά τεστ και σίγουρα θα αναρωτιέστε αν θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Ο όρος ψυχολογικό τεστ μπορεί να ακούγεται τρομακτικός, αλλά έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει.
Τα ψυχολογικά τεστ και η αξιολόγηση είναι παρόμοια με τις ιατρικές εξετάσεις. Αν έχετε κάποια σωματικά συμπτώματα, ο γιατρός σας μπορεί να σας παραπέμψει για ακτινογραφίες ή εξετάσεις αίματος ώστε να καταλάβει τι προκαλεί αυτά τα συμπτώματα. Τα αποτελέσματα αυτών των τεστ θα συμβάλει στην έγκαιρη ενημέρωση του γιατρού σας που θα αναπτύξει ένα σχέδιο θεραπείας για εσάς.

Γιατί ψυχοθεραπεία online;

Πλεονεκτήματα της ψυχοθεραπείας Online

Εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη οι ψυχολόγοι αλλά και πολλοί που σχετίζονται με τον κλάδο της ψυχικής υγείας χρησιμοποιούν συνεδρίες ψυχοθεραπείας online με πολλούς από τους πελάτες τους. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο τρόπος αυτός της ψυχοθεραπείας, η ψυχοθεραπεία online μέσω skype, e-mail, chat αλλά και τηλεφώνου, δεν υστερεί σε τίποτε από τον παραδοσιακό τρόπο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής με ραντεβού στο γραφείο του ψυχολόγου. Μάλιστα είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο αποτελεσματικός μια που έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Η νέα μου ιστοσελίδα και το blog μουΨυχολόγος Ευγενία Κυρέζη

Τελικά βρήκα λίγο χρόνο και ανανεώθηκα!

Κατάφερα μετά από μερικά χρόνια και έχω δημιουργήσει την νέα ιστοσελίδα μου. Με τη νέα ιστοσελίδα μου πιστεύω ότι θα σας προσφέρω μια πολύ καλύτερη εμπειρία για εσάς και θα σας δίνω τις καλύτερες και πιο σωστές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μου. Προσπαθώ επίσης να περιλαμβάνω συμβουλές και λύσεις στα βασικά ψυχολογικά ζητήματα που ίσως σας απασχολούν, έτσι ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό.

Γιατί το έκανα

Μαζί με την απαραίτητη ανανέωση της ιστοσελίδας μου στόχος μου είναι να σας δώσω μια πιο ολοκληρωμένη και λεπτομερή εικόνα του εαυτού μου, των υπηρεσιών που παρέχω, καθώς και διάφορες λύσεις σε κοινά ψυχολογικά προβλήματα. Ο λόγος για τη συμπερίληψη ενός blog στην ιστοσελίδα μου ήταν ότι δεν θα ήταν σωστό μια σύγχρονη ιστοσελίδα να μην περιλαμβάνει και ένα blog, και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να σχολιάσετε και να γράψετε τις δικές σας απόψεις και εμπειρίες σχετικά με διάφορα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Φυσικά είμαι πάντοτε ανοιχτή σε σχόλια και προτάσεις. Προσπαθώ πάντα να ακούσω τις ανάγκες, τις απόψεις και τις ιδέες που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μου. Θα κάνω ότι καλύτερό μπορώ για να σας παρέχω μια πολύ ευχάριστη ανάγνωση του blog τις θέσεις μου και την ίδια στιγμή θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο ενημερωτικό γίνεται!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Κρατηθείτε στη θέση σας για την πιο ευχάριστη βόλτα! Αν και αυτό έχω πει εδώ και καιρό, αυτή τη φορά το εννοώ πραγματικά. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για την θεραπεία online και έτσι νέοι πελάτες έρχονται καθημερινά, αλλά πριν συμβεί αυτό, θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους εσάς τους σημερινούς και παλιούς πελάτες μου για την υποστήριξή σας για το ότι, μοιραστήκατε μαζί μου τις εμπειρίες σας και τις απόψεις σας .

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και σας καλωσορίζω στο Blog μου.

Με εκτίμηση

Ευγενία Κυρέζη

Κλινική Ψυχολόγος

ΕΠΑΝΩ