ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Ψυχοθεραπεία online με την Ευγενία Κυρέζη Κλινική Ψυχολόγος Ψυχοθεραπευτής

Δώστε μου την ευκαιρία να σας οδηγήσω με το Life Coaching στον δρόμο της Ευεξίας - Wellness...

Ευγενία Κυρέζη Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής.

ΨυχοΘεραπεία Online με την Ευγενία Κυρέζη Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Η εκπαίδευσή μου στην Ψυχολογία

Ονομάζομαι Ευγενία Κυρέζη και είμαι κάτοχος B.A. στην Κοινωνική Συμβουλευτική Ψυχολογία ένα μοναδικό πρόγραμμα που εφαρμόζει την θεωρία στην πράξη. Την χρονική εκείνη περίοδο εργαζόμουν σε διάφορα κέντρα αποκατάστασης με οικογένειες, με παιδιά και γενικά με εξαρτημένα άτομα. Είχα την ευκαιρία να εργασθώ με εξαρτημένα άτομα που τα παιδιά τους γεννιόνταν εθισμένα και είχα τη ευκαιρία να κάνω την αξιολόγησή τους ως προς την ανάπτυξή τους. Εργάσθηκα σε συμβουλευτική τηλεφωνική γραμμή κρίσης και την παροχή συμβουλών σε κέντρο κρίσης. Οι περιπτώσεις που αντιμετώπιζα ήταν η κατάθλιψη, το άγχος, θύματα βιασμού, θύματα επίθεσης, κακοποιημένες γυναίκες, καθώς και θύματα ληστείας.

Από μικρή είχα το δώρο να αισθάνομαι συμπάθεια για ανθρώπους με προβλήματα και να θέλω να τους βοηθήσω και να τους στηρίξω. Σαν φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο είχα την ικανότητα να κατανοώ τη ψυχολογία και την συμπεριφορά των ανθρώπων. Αισθανόμουν και ακόμη αισθάνομαι όμορφα και γεμάτη ικανοποίηση όταν ακούγοντας στα προβλήματα των ανθρώπων να μπορώ να τους βοηθήσω να βρουν λύσεις σε αυτά και μετέπειτα τον δρόμο για την ευτυχία.

Το μεταπτυχιακό μου (M.A.) από το Long Island University of New York ήταν στην Κλινική Ψυχολογία όπου εστίασα την μόρφωσή μου περισσότερο στην θεραπεία ατόμων και θεραπεία ομάδων, σε κοινοτικά κέντρα και τα ανώτερα κέντρα πολίτη με παιδιά, εφήβους, ενήλικες και ηλικιωμένους. Έχω εργασθεί σε κοινοτικά κέντρα και έχω αναλάβει ομάδες με παιδιά, εφήβους, ενήλικες και ηλικιωμένους. Δούλεψα με προβληματική νεολαία και οργάνωσα ομάδες συνομηλίκων, καθώς και διαδραστικές ομάδες και ομάδες για αυτοεκτίμηση.

Η πρακτική μου στην Ψυχοθεραπεία

Είμαι Ελληνοαμερικανίδα που μόλις τελείωσα τις σπουδές μου μετακόμισα στην Ελλάδα και άνοιξα το ψυχολογικό μου κέντρο στην Θεσσαλονίκη και παράλληλα δίδασκα σε διάφορα κολλέγια. Δίδαξα σε τάξεις ψυχολογίας, εκπαίδευσα και έχω εποπτεύσει ολόκληρα τμήματα ψυχολογίας σε φοιτητές ψυχολογίας. Ήμουν υπεύθυνη του τμήματος ψυχολογίας του κολεγίου NORTH και εκεί επέβλεπα το προσωπικό, τα μαθήματα που διδασκόταν καθώς και όλους τους φοιτητές του τμήματος για δύο συναπτά έτη. Εργάστηκα ως ψυχολογικός σύμβουλος και ψυχολόγος σε νηπιαγωγεία, όπου αξιολογούσα, ενημέρωνα και ασκούσα συμβουλευτική σε παιδιά και γονείς. Οργάνωνα και έτρεξα ειδικά προγράμματα αυτοεκτίμησης και ενημέρωνα το προσωπικό πάνω σε διάφορα ψυχολογικά θέματα. Εργάσθηκα στο Διεθνές σχολείο (International School) σαν σχολικός ψυχολόγος για πάνω από ένα χρόνο. Εκεί έκανα ψυχολογικές αξιολογήσεις, και ψυχοθεραπεία σε μαθητές με προβλήματα στην προσωπικότητα, στην συμπεριφορά, που είχαν μαθησιακές δυσκολίες, σε στρατηγικές μάθησης και σε θέματα αυτοεκτίμησης.

Πιστεύω πως με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική μου εμπειρία που απέκτησα στην Ελλάδα αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μου έχει δώσει μια ευρύτερη προοπτική και εμπειρία στη θεραπεία από πολυ-πολιτισμικά περιβάλλοντα. Η εμπειρία μου μου δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετώ ένα ευρύ πελατολόγιο αποτελεσματικά και να επικεντρώνομαι στα θετικά αποτελέσματα με τον κάθε πελάτη μου. Η δικιά μου πολυπολιτισμική ανατροφή μου επέτρεψε και μου επιτρέπει να κατανοώ και να σχετίζομαι με τους πελάτες μου βάζοντας το εαυτό μου στην θέση τους. Αν θα θέλατε να δείτε ένα πιο λεπτομερές βιογραφικό δείτε το Βιογραφικό Ευγενίας Κυρέζη

Πως εφαρμόζω την Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία

Έχω την απαιτούμενη άδεια ως κλινικός ψυχολόγος που προβλέπει στην αξιολόγηση, διάγνωση και θεραπεία για παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους, οικογένειες και ζευγάρια. Οι υπηρεσίες μου περιλαμβάνουν βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ψυχοθεραπεία. Διενεργώ συμβουλευτική ζευγαριών και διάφορα τεστ πάνω σε αυτό. Ταυτόχρονα βοηθάω παιδιά και εφήβους. Μπορώ να διαχειριστώ την πλήρη ψυχολογική και εκπαιδευτική αξιολόγηση σε μαθητές με μαθησιακά προβλήματα. Έχω πολλές θεραπευτικές επιτυχίες σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων κατάθλιψης, άγχους, θέματα σχέσεων, θέματα παιδιών και εφήβων, μαθησιακά προβλήματα και φυσικά θέματα αυτοεκτίμησης. Με ενδιαφέρει πολύ να βοηθάω τους πελάτες μου μέσα από τις προκλήσεις στις σχέσεις τους και τις μεταβάσεις της ζωής τους. Οργανώνω και εκτελώ επίσης σεμινάρια για να μοιραστώ τις γνώσεις μου στην ψυχολογία με τους πελάτες μου. Διδάσκω σχολές γονέων σχετικά με την ανατροφή και την συμπεριφορά των παιδιών στο σχολείο και οργανώνω ψυχολογικές ομάδες για διάφορα ψυχολογικά θέματα στο γραφείο μου. Οι συνεδρίες, οι ομάδες και τα σεμινάριά μας μπορεί να είναι είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά.

Προσπαθώ να κατανοήσω τα θέματα και τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Προσπαθώ να αποκαλύψω τον τρόπο του συλλογισμού του κάθε ατόμου έτσι ώστε να αποκτήσω έτσι μια ολοκληρωμένη κατανόηση του προσώπου και τη λειτουργία του. Μέσα από τη φροντίδα, τη συμπόνια και την μη επικριτική στάση μπορώ να ενδυναμώσω την ψυχολογική σας κατάσταση, που θα σας οδηγήσει σε ενίσχυση της αυτοεκτίμησης σας. Είμαι εδώ για να δούμε πως οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν καλύτερα τον εαυτό τους και τις σχέσεις τους, και είμαι σε θέση να σας βοηθήσω να κάνετε βελτιωμένες επιλογές, για να ζήσετε τη ζωή σας με νόημα. Δουλεύω μαζί με τους πελάτες μου ώστε να ανακαλύψουν και να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους. Πιστεύω ότι αυτή η προσέγγιση δίνει στους πελάτες μου την ευκαιρία να θεσπίσουν επιτέλους και να συνεχίσουν τον δρόμο γι' αυτό που πραγματικά θέλουν στη ζωή τους.

Οι online υπηρεσίες μου για Ψυχοθεραπεία αφορούν

• Παιδιά
• Εφήβους
• Ενήλικες
• Ατομικές συνεδρίες
• Ομαδικές συνεδρίες
• Οικογενιακές συνεδρίες
• Συνεδρίες ζευγαριών
• Εκπαιδευτικά σεμινάρια / Σχολή γονέων / Workshops προσωπικής ανάπτυξης

Ψυχολογικός τρόπος εφαρμογής

Η ευτυχία έρχεται όταν γνωρίζουμε τον εαυτό μας. Αντιμετωπίζω την Ψυχοθεραπεία ως μια σχέση πελάτη ψυχολόγου που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Ταυτόχρονα είναι μια αναζήτηση που θα αποκαλύψει τα γεγονότα από το παρελθόν που έχουν διαμορφώσει τη ζωή μας, προκειμένου να κατανοήσουμε το παρόν μας. Όταν συνδέσουμε στο παρελθόν και το παρόν, θα αποκτήσουμε γνώσεις και θα μπορέσω να σας βοηθήσω να διαχειριστείτε τη ζωή σας στο παρον με νέους και διαφορετικούς τρόπους. Στόχος μου καθ' όλη την διάρκεια των συνεδριών μας είναι να αισθάνεστε υποστήριξη, κατανοηση, σεβασμό πράγματα που θα σας ενθαρρύνουν να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας με σιγουριά και εμπιστοσύνη. Μαζί, θα κάνουμε ένα ταξίδι που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε μπροστά και να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες.
Προσπαθώ να σας βοηθήσω στη δημιουργία μιας ισορροπίας στη ζωή σας, δημιουργώντας έναν ασφαλή χώρο φροντίδας όπου θα εξερευνήσουμε τα συναισθήματά σας και θα ξεπεράσουμε μαζί τα θέματα σας. Παρέχω ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες για πάνω από 25 χρόνια. Η εμπειρία μου είναι πάνω σε διάφορα διάφορα θέματα, όπως η κατάθλιψη, το άγχος, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η σεξουαλική κακοποίηση, ο εθισμός, η παροχή συμβουλών σε περιπτώσεις κρίσης, life coaching, θέματα φύλου και τα θέματα σχέσεων.

Γιατί είναι απαραίτητη η θεραπεία;

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι κάνετε τις σωστές επιλογές στη ζωή σας; Έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας ή την καριέρα σας; Στα 25 χρόνια μου ως ψυχολόγος έχω διαπιστώσει ότι το να κάνεις τη σωστή επιλογή, δεν είναι το θέμα, αλλά μάλλον να κατανοήσουμε του πως και γιατί κάνουμε επιλογές. Το να κατανοήσουμε πως σκεφτόμαστε και γιατί ενεργούμε είναι αυτό που οδηγεί σε μια πιο ικανοποιητική και ευτυχισμένη ζωή. Γνωρίζοντας τον εαυτό μας και το να διερευνούμε το υποσυνείδητο μας μπορεί να μας δώσει πολλές δυνατότητες για την συναισθηματική ανάπτυξη, τη δημιουργικότητα, και την χειραφέτηση μας.
Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε απομονωμένοι, λυπημένοι, εγκλωβισμένοι, ή μόνοι σας. Μαζί μπορούμε να κατανοήσουμε ποιοί είστε πραγματικά και να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Κάθε άτομο είναι μοναδικό, επομένως, ο τρόπος της θεραπείας μας θα εστιάσει στις ΔΙΚΕΣ σας ανάγκες. Πιστεύω ότι με το Πιστεύω ότι με την κατάλληλη θεραπεία και φροντίδα όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να ζήσουν μια ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μπείτε και μέσα σε ομάδες και workshops and groups, πράγμα που σας δίνει την δυνατότητα διαδραστικής συμμετοχής και ανάπτυξη του εαυτού σας.

Μετά την επιτυχία στην καθοδήγηση σας για να ξεπεραστούν ψυχολογικά ζητήματα θα δουλέψουμε μαζί στο life coaching σας. Αυτό θα σας βοηθήσει απλώς να μετατρέψει τα όνειρά σας σε πραγματικότητα. Μαζί θα ανακαλύψουμε τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή σας, αφού αυτό που είναι πιο συμμαντικό εξαρτάται από τον πραγματικό εαυτό σας! Θα σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε εσάς και τις ανάγκες σας για να πετύχετε τους στόχους σας με επιτυχία. Μαζί θα ξεκαθαρίσουμε το δρόμο προς αυτο-συμπλήρωση και θα σας βοηθήσω να ξεπεραστούν τα εμπόδια που τυχόν θα στέκονται στο δρόμο σας.

Μετά μπορούμε να αρχίσουμε τη διαδικασία της αντίληψής της κατάσταση του μυαλού σας, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε τη ζωή σας πλήρης. Αυτή δεν είναι σίγουρα απλή και εύκολη διαδικασία. Μπορώ να σας βοηθήσω στο σωστό μονοπάτι και μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε ανάπτυξη και ευτυχία. Θα προσπαθήσετε να φτάσει στην ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξη, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη ευεξία, έτσι θα μπορούσατε να πάρετε την δύναμη να ξεπεράσετε το άγχος, να μειώσετε τον κίνδυνο της ασθένειας και να εξασφαλίσετε την ευτυχία προς θετική διαβίωση. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα προβλήματα της ζωής σας και να πετύχετε ανάπτυξη και ισορροπία. Θα είμαι πάντα κοντά σας για να πετύχετε την ευτυχία σας!

 

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ...

  • για να σας βοηθήσω με τα ψυχολογικά σας προβλήματα και να σας προσφέρω life coaching.
  • για να είμαι δίπλα σας όταν με χρειάζεστε.
  • για να σας βοηθήσω με την 25ετή μου εμπειρία πάνω στην θεραπεία, συμβουλευτική και life coaching.
  • απλά γιατί η ευτυχία και συμπλήρωσή του εαυτού σας είναι ένα τηλεφώνημα μακριά.
  • γιατί έχω εμπειρία στο να δουλεύω με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο.
  • γιατί έχω εμπειρία στην κατάθλιψη, το άγχος, την χαμηλή αυτοεκτίμηση, τη σεξουαλική κακοποίηση, τους εθισμούς, την παροχή συμβουλών κρίσης, την διαχείριση της ζωής, το φύλο και τα θέματα σχέσεων.
  • γιατί θα πρέπει να νιώθετε ότι έχετε υποστήριξη, κατανόηση, σεβασμό από τον ψυχολόγο σας και συνεχώς να σας ενθαρρύνει για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.
  • γιατί μπορεί να σας βοηθήσω με to life coaching και να σας καθοδηγήσω στην ευεξία και την ευτυχία.
  • γιατί μαζί μπορούμε να πάρουμε το σωστό μονοπάτι προς την ευεξία του μυαλού σας.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ

 

Τρόποι Online Ψυχοθεραπείας

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορώ να σας βοθήσω μέσω Life Coaching να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση & wellness

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποιαδήποτε μέθοδο προτιμάτε.

VIBER ή MESSENGER

Μπορείτε να επιλέξετε Συνεδρία μέσω Viber ή Συνεδρία μέσω Messenger, για εσάς που προτιμάτε τα social media. Μπορείτε να ξεκινήστε και με την ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ μέσω Viber ή Messenger

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε άτομο που βρίσκεται σε συνεδρίες με κάποιο επαγγελματία ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι ενήλικας, να έχει δηλαδή συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στην περίπτωση που κάποιο παιδί ή κάποιος έφηβος θα ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί μου θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας του να παραχωρήσει υπεύθυνη δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος και επιτρέπει στον ανήλικο γιο ή κόρη του να βρίσκεται σε συνεδρίες με ψυχολόγο είτε αυτές οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου είτε είναι συνεδρίες online.

ΕΠΑΝΩ