ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Η νέα ιστοσελίδα μου και το blog μου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(227 ψήφοι)

Η νέα μου ιστοσελίδα και το blog μουΨυχολόγος Ευγενία Κυρέζη

Τελικά βρήκα λίγο χρόνο και ανανεώθηκα!

Κατάφερα μετά από μερικά χρόνια και έχω δημιουργήσει την νέα ιστοσελίδα μου. Με τη νέα ιστοσελίδα μου πιστεύω ότι θα σας προσφέρω μια πολύ καλύτερη εμπειρία για εσάς και θα σας δίνω τις καλύτερες και πιο σωστές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μου. Προσπαθώ επίσης να περιλαμβάνω συμβουλές και λύσεις στα βασικά ψυχολογικά ζητήματα που ίσως σας απασχολούν, έτσι ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό.

Γιατί το έκανα

Μαζί με την απαραίτητη ανανέωση της ιστοσελίδας μου στόχος μου είναι να σας δώσω μια πιο ολοκληρωμένη και λεπτομερή εικόνα του εαυτού μου, των υπηρεσιών που παρέχω, καθώς και διάφορες λύσεις σε κοινά ψυχολογικά προβλήματα. Ο λόγος για τη συμπερίληψη ενός blog στην ιστοσελίδα μου ήταν ότι δεν θα ήταν σωστό μια σύγχρονη ιστοσελίδα να μην περιλαμβάνει και ένα blog, και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να σχολιάσετε και να γράψετε τις δικές σας απόψεις και εμπειρίες σχετικά με διάφορα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Φυσικά είμαι πάντοτε ανοιχτή σε σχόλια και προτάσεις. Προσπαθώ πάντα να ακούσω τις ανάγκες, τις απόψεις και τις ιδέες που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μου. Θα κάνω ότι καλύτερό μπορώ για να σας παρέχω μια πολύ ευχάριστη ανάγνωση του blog τις θέσεις μου και την ίδια στιγμή θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο ενημερωτικό γίνεται!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Κρατηθείτε στη θέση σας για την πιο ευχάριστη βόλτα! Αν και αυτό έχω πει εδώ και καιρό, αυτή τη φορά το εννοώ πραγματικά. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για την θεραπεία online και έτσι νέοι πελάτες έρχονται καθημερινά, αλλά πριν συμβεί αυτό, θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους εσάς τους σημερινούς και παλιούς πελάτες μου για την υποστήριξή σας για το ότι, μοιραστήκατε μαζί μου τις εμπειρίες σας και τις απόψεις σας .

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και σας καλωσορίζω στο Blog μου.

Με εκτίμηση

Ευγενία Κυρέζη

Κλινική Ψυχολόγος

Η νέα ιστοσελίδα μου και το blog μου
Avg.:98.8% Max: 100%
227 votes, 98.8% avg. rating 100%


Αξιολόγηση :
(227 ψήφοι)
ΕΠΑΝΩ