ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Ψυχοθεραπεία online μέσω Skype όλα όσα χρειάζεστε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(228 ψήφοι)
Ψυχοθεραπεία online μέσω Skype όλα όσα χρειάζεστε

Πως να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Skype για ψυχοθεραπεία online.

To Skype είναι η πιο δημοφιλής δωρεάν εφαρμογή για video online ή chat που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για online συνεδρίες ψυχοθεραπείας. Για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, θα χρειαστεί να έχετε είτε έναν λογαριασμό Microsoft, είτε λογαριασμό Skype ή ακόμη και λογαριασμό στο Facebook. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα για να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Skype μέσα σε λίγα λεπτά και να τον χρησιμοποιείτε για τις online συνεδρίες σας.

1. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://www.skype.com για να πάτε στην αρχική σελίδα του Skype. Πατήστε το κουμπί “Λήψη Skype” από επάνω δεξιά. Έτσι θα φτάσετε στην σελίδα “Λήψη Skype” (Χρησιμοποιήστε έναν λογαριασμό Skype σε όλες τις συσκευές σας…).

2. Επιλέξτε "Εγγραφείτε στο skype" από πάνω δεξιά. Αυτό θα σας πάει στη σελίδα "Create an account or sign in".

3. Εδώ επιλέγετε τον προτιμώμενο τρόπο που θέλετε να συνδέεστε. Έχετε την επιλογή με για τρεις διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft account (Λογαριασμό στην Microsoft), Facebook account (Λογαριασμό στο Facebook) ή μπορείτε να δημιουργήσετε New account for Skype (Νέο λογαριασμό στο skype).
Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook ή στην Microsoft, το μόνο που χρειάζεστε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το χρήστη και τον κωδικό σας για να χρησιμοποιήσετε το skype άμεσα. Στην περίπτωση που χρειάζεστε να δημιουργήσετε λογαριασμό μόνο για το skype ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

4. Πληκτρολογήστε τα απαιτούμενα στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση email (που παραμένει ιδιωτική), την χώρα σας, και την γλώσσα που μιλάτε. Οι υπόλοιπες πληροφορίες όπως ημερομηνία γέννησης, φύλο, πόλη, και αριθμός κινητού τηλεφώνου δεν είναι απαραίτητα.
Αν θα χρησιμοποιήσετε το Skype ταξιδεύοντας, μπορείτε να επιλέξετε την χώρα στη οποία θα το χρησιμοποιείτε συχνότερα.

5. Σε αυτή τη σελίδα επιλέξτε το πως θα χρησιμοποιείτε το skype. Οι επιλογές σας είναι προσωπική χρήση (personal use) ή για επιχείρηση (business). Εδώ επιλέξτε personal use (προσωπική χρήση).

6. Χρειάζεται να επιλέξετε ένα Skype Name (χρήστη στο skype). Αυτό είναι που θα φαίνεται και στους άλλους χρήστες του skype, και μπορεί να χρησιμεύσει από τους άλλους χρήστες του skype για να σας βρίσκουν. Αν χρειαστεί να το αλλάξετε θα χρειαστεί να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό γιατί δεν μπορείτε να το αλλάξετε έχοντας τον ίδιο λογαριασμό skype.

7. Πάντοτε με οποιαδήποτε υπηρεσία στο διαδίκτυο χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό (password). Αυτό ισχύει και στο skype. Επειδή μέσω Skype οι χρήστες θα μπορούν να βρουν τους φίλους σας καθώς και συγγενικά σας πρόσωπα το skype δεν θα σας επιτρέψει να έχετε κάποιο απλό κωδικό. Επιλέξτε κάποιο που θα περιέχει κεφαλαία γράμματα καθώς και αριθμούς αλλά θα μπορείτε να το θυμάστε και εύκολα.

8. Επιλέξτε τον τρόπο που θα θέλατε να ενημερώνεστε από το skype για νέα και προσφορές. Τα κουτάκια επιλογών είναι επιλεγμένα εξ' αρχής αλλά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε αν δεν θέλετε να λαμβάνετε email πωλήσεων από το skype.

9. Πληκτρολογήστε τον σωστό κωδικό CAPTCHA στο κάτω μέρος. Αυτός είναι ο τρόπος που το skype αποφεύγει την δημιουργία λογαριασμών από τα λεγόμενα αυτοματοποιημένα προγράμματα. Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε τον κωδικό CAPTCHA μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βελάκι ανανέωσης για να σας προτείνει έναν καινούργιο, ή επιλέξτε το κουμπάκι με το μεγάφωνο για να ακούσετε τον κωδικό.

10. Θα πρέπει να διαβάσετε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου (Terms of Use and Privacy Policy) και να συμφωνήσετε με τον τρόπο που το skype θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες. Αν είσαστε σύμφωνοι, επιλέξτε το πράσινο κουμπί “I agree – Continue” (Συμφωνώ & Συνέχεια) στο κάτω μέρος για να δημιουργηθεί ο skype λογαριασμός σας.

11. Στην επόμενη οθόνη μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή skype. Μπορείτε να επιλέξετε download Skype for Windows (Skype για τα Windows) ή να επιλέξετε "Get Skype on other devices" ("Skype για άλλες συσκευές") για να κατεβάσετε την έκδοση αυτή που είναι συμβατή με την δικιά σας συσκευή.

12. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας επιτυχώς μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το skype άμεσα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ρωτήσει αν θα θέλατε να αγοράσετε Skype credits. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε Skype credits επειδή χρησιμοποιούνται για τηλεφωνήματα σε σταθερά και κινητά. Όλες οι Video κλήσεις, φωνητικές κλησεις και chat προς άλλους χρήστες του Skype είναι πάντοτε ΔΩΡΕΑΝ. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να κάνουμε τις online συνεδρίες μας. Το κόστος για τις συνεδρίες μας είναι μόνο αυτό που αναφέρεται στον πίνακα τιμών Τιμές ψυχολόγου χωρίς κάποια χρέωση για την επικοινωνία μέσω skype.

13. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή skype ξεκινήστε το setup of Skype application και ακολουθήστε τις οδηγίες. Μόλις έχετε εγκαταστήσει το skype επιτυχώς μπορείτε να το ξεκινήσετε ανά πάσα στιγμή επιλέγοντας την συντόμευση skype (Skype Shortcut) από τα windows σας.

14. Για να μπορέσετε να συνδεθείτε μαζί μου μέσω skype θα πρέπει να με προσθέσετε στην λίστα επαφών σας του skype αφού ξεκινήσετε την εφαρμογή skype. Μπορείτε να το κάντε αυτό κάνοντας αναζήτηση για "MyWebTherapist" στην εφαρμογή Skype πάνω από το Skype contacts. Στα αποτελέσματα που θα φέρει κλικάρετε το "Web Therapy" με τοποθεσία Thessaloniki, Thessaloniki, Greece" και στείλτε μου μια πρόσκληση (invitation) και την  ίδια στιγμή προσθέστε με στην λίστα επαφών σας

15. Μόλις δεχθώ τη  πρόσκλησή σας μπορούμε άμεσα να ξεκινήσουμε Video Calls και Skype Chat. Η όλη διαδικασία είναι σχετικά εύκολη! Όταν κλικάρετε το "Web Therapy" από την λίστα επαφών σας θα έχετε την επιλογή να κάνετε μαζί μου"Video call" (αν είμαι συνδεδεμένη "online"), "Call Phone" (αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το skype credit σας και να μου τηλεφωνήσετε στο +302310771292 ή +306977932287) και στο κάτω μέρος της οθόνης μπορείτε να γράψετε στο Chat text box (Type a message here) για να ξεκινήσετε το Skype chat μαζί μου.

Για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω skype χρειάζεται να προσθέσουμε ο καθένας μας τον άλλο στην λίστα επαφών μας στο skype. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί 12 ώρες τουλάχιστον πριν από την συνεδρία μας μέσω Skype, αλλιώς το ραντεβού μας θα πρέπει να ακυρωθεί. Φυσικά αν πραγματικά υπάρχει σοβαρός λόγος θα μπορούσα να σας καθοδηγήσω και να κάνουμε την παραπάνω διαδικασία και στο ξεκίνημα της συνεδρίας μας μιλώντας από το τηλέφωνο στο +302310771292.

Για να μπορέσουμε να κάνουμε Skype Video calls θα χρειαστούν επίσης τα παρακάτω:

1. Ο λογαριασμός σας στο Skype όπως προαναφέρω παραπάνω (βήματα 1 - 9)

2. Η εφαρμογή Skype όπως προαναφέρω παραπάνω (βήματα 10 & 11)

3. Μια λειτουργική web camera στο PC σας, Mac ή tablet.

4. Μικρόφωνο στο PC σας, Mac ή Tablet.

5. Θα πρέπει επίσης να έχετε μια καλή σύνδεση στο internet επειδή το video streaming (για το skype video call) χρειάζεται μια καλή σύνδεση. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ελέγξετε την σύνδεσή σας στο internet: Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test

Σε περίπτωση που βρίσκετε την παραπάνω διαδικασία πραγματικά δύσκολη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο support@psyxologosonline.gr, ή στα τηλέφωνα +30 2310 771292 & +30 6977 931287 ή μέσω chat στο κάτω μέρος της οθόνης αυτού του site και η τεχνική μου υποστήριξη θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα!

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Ευγενία Κυρέζη
Κλινικός ψυχολόγος
Ψυχοθεραπευτής

Ψυχοθεραπεία online μέσω Skype όλα όσα χρειάζεστε
Avg.:98.8% Max: 100%
228 votes, 98.8% avg. rating 100%


Αξιολόγηση :
(228 ψήφοι)
ΕΠΑΝΩ