ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για μένα. Παρακαλώ γράψτε την πολύτιμη γνώμη / κριτική σας για τις υπηρεσίες μου. Να είστε όσο περισσότερο ηλικρινείς μπορείτε. Παρακάτω δείτε μερικές γνώμες / κριτικές από πελάτες μου:

Ήμουν σε αδιέξοδο με την γυναίκα μου.... Δεν πίστευα ποτέ ότι θα τα ξαναβρίσκαμε... Η Ευγενία ήταν όμως εκεί και μας συμπαραστάθηκε για να σώσουμε την σχέση μας. Τώρα πια είμαι και πάλι ευτυχισμένος με την γυναίκα και τα δυό μας παιδιά......
 
Ημερομηνία: 26 Μαΐου 2015
Υποβλήθηκε από: Γιώργος
48
Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω την πρόοδο που είχε ο γιος μου στο σχολείο αυτή την χρονιά! Τα προβλήματα που αντιμετώπιζα για χρόνια λύθηκαν μετά από λίγες συνεδρίες με την Ευγενία. Τώρα πια ο Γιώργος βρήκε τον δρόμο του και μαζί με τον άνδρα μου μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ότι κι αν προκύψει. Η Ευγενία μας έμαθα να είμαστε ενωμένοι και να αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μαζί. Ευγενία σε ευχαριστούμε.
 
Ημερομηνία: 16 Μαΐου 2015
Υποβλήθηκε από: Μαρία
43
Jeannie is a competent therapist with a knack for seeing important factors that the client may not realize or did not even consider. It is very easy to open up to her. I recommend giving her services a try. You will leave your first session with new insight, just when you thought you knew yourself pretty darn well!
 
Ημερομηνία: 11 Φεβρουαρίου 2015
Υποβλήθηκε από: Kitty Doherty
Μετά την πρώτη συνεδρία με την Ευγενία ήξερα ότι τα οικογενειακά μου προβλήματα θα λυθούν. Είχα δίκιο ..... Σε ευχαριστώ Ευγενία ήσουν πραγματικά πολύ υποστηρικτική!
 
Ημερομηνία: 18 Νοεμβρίου 2014
Υποβλήθηκε από: Alex
48
Περιμέναμε να ακούσουμε από εσάς τις σωστές απαντήσεις. Δεν ξέραμε ότι το μόνο πράγμα που χρειαζόμασταν ήταν κάποιος να μας κάνει ακριβώς τις σωστές ερωτήσεις. Ευγενία μου μας έχεις βοηθήσει πάρα πολύ. Ξέρεις στα σίγουρα να καταλαβαίνεις τις ανάγκες των ανθρώπων. Σε ευχαριστούμε και πάλι!
 
Ημερομηνία: 11 Νοεμβρίου 2014
Υποβλήθηκε από: Aννα & Nίκος
29 & 37
Η Ευγενία ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε πραγματικά πάνω στα θέματα που είχα με το άλλο φύλο. Τώρα πια αισθάνομαι πραγματικά σιγουριά με τις σχέσεις μου.
Ευγενία μου σε ευχαριστώ πολύ....
 
Ημερομηνία: 15 Ιανουαρίου 2014
Υποβλήθηκε από: Μαρία
28
I personally believed that psychotherapy was for idlers. It was after the incredible changes I saw in the life of my sister so I said that I'd like to start my own sessions. Jeannie won me since she always spoke simple, understandable and aptly!
I strongly recommend the services of My Web Therapy by Eugenia Kyrezis.
 
Ημερομηνία: 11 Οκτωβρίου 2013
Υποβλήθηκε από: John
32
Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με βοήθησε πραγματικά να αξιολογήσω τις σχέσεις μου με τους άνδρες!
Ευγενία μου σε ευχαριστώ πολύ. Μου άνοιξες τα μάτια ! ! !
 
Ημερομηνία: 24 Μαΐου 2013
Υποβλήθηκε από: Αγγελική
34
Η Ευγενία είναι καταπληκτική ψυχολόγος ! ! !
Είναι φιλική, πλήρως ενημερωμένη και εφαρμόζει διαφορετικούς τρόπους ψυχανάλυσης και ψυχοθεραπείας. Είχαμε καταπληκτικά αποτελέσματα με τα μαθησιακά προβλήματα του εννιάχρονου αγοριού μου. Το παιδί μου δεν ήταν τεμπέλικο και η Ευγενία το κατάλαβε αμέσως. Έκανε γι' αυτόν την μάθηση ευχαρίστηση και τώρα η πρόοδός του είναι πολύ καλή στο σχολείο. Ποτέ δεν θα μπορούσα να πιστέψω τα αποτελέσματα.
Σε ευχαριστώ Ευγενία μου
 
Ημερομηνία: 16 Ιουνίου 2012
Υποβλήθηκε από: Παναγιώτα
32
Δεν χρειάστηκε πολύ η Ευγενία για να καταλάβει το ότι έιχα κατάθλιψη και να με καθοδηγήσει στο πως μπορούσα να το ξεπεράσω.....
Μέσα σε λίγες συνερδίες αισθανόμουν ήδη καλύτερα και από εκεί και πέρα άρχισα να γεμίζω με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση ! ! !
Σήμερα έχω τη δικιά μου επιχείρηση και πάω πολύ καλά! ! !
Ευγενία μου σε ευχαριστώ
 
Ημερομηνία: 10 Μαρτίου 2010
Υποβλήθηκε από: Γιώργος Π.
48

Αρχή Προηγούμενο 1 2 Επόμενο Τελευταίο

Σελίδα 2 από 2


Υποβάλετε την γνώμη σας
* τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Όνομα:*
Διεύθυνση Email:*
Ηλικία :
Κωδικός ασφαλείας:
Πληκτρολογήστε κωδικό:*
Γράψτε την γνώμη ή την κριτική σας εδώ:*

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε άτομο που βρίσκεται σε συνεδρίες με κάποιο επαγγελματία ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι ενήλικας, να έχει δηλαδή συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στην περίπτωση που κάποιο παιδί ή κάποιος έφηβος θα ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί μου θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας του να παραχωρήσει υπεύθυνη δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος και επιτρέπει στον ανήλικο γιο ή κόρη του να βρίσκεται σε συνεδρίες με ψυχολόγο είτε αυτές οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου είτε είναι συνεδρίες online.

ΕΠΑΝΩ